10 x natuursteen kralen Ginger pink 8mm

Artikelnummer: Bak 430 55925
Artikel 68 van 161
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 21 stuks

Natuursteen kralen Ginger pink 8mm

Deze prachtige 8mm Ginger Pink natuursteen kralen voegen een levendige en opvallende kleur toe aan uw zelf gemaakte sieraden. De roze tinten en unieke patronen van de kraal creëren een speelse en trendy uitstraling die perfect is voor allerlei sieradencreaties.

Deze kralen zijn gemaakt van geverfd calciet dat is geïmpregneerd met hars. Hoewel het geen natuurlijk gesteente is, heeft het nog steeds een vergelijkbare uitstraling en gevoel als echte natuursteen kralen. De Ginger Pink kralen hebben een gladde en gepolijste afwerking, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen en een elegante touch aan uw sieraden toevoegen.

Terwijl deze kralen prachtig zijn in hun esthetiek, is het belangrijk om op te merken dat ze geen specifieke energetische eigenschappen van natuurlijke edelstenen hebben. Ze zijn echter een uitstekende keuze als u op zoek bent naar kleurrijke en betaalbare opties om uw sieradenprojecten te verrijken.

Combineer deze Ginger Pink kralen met andere sieraden onderdelen, kralen die u kunt kopen, en uw eigen creativiteit om unieke armbandjes, kettingen, en andere zelf gemaakte sieraden te maken. Houd er rekening mee dat, hoewel edelstenen en imitatiekralen een prachtige toevoeging zijn aan uw accessoires, de eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op tradities en ervaringen, niet op wetenschap. Bij gezondheidsklachten is het altijd verstandig om professioneel medisch advies in te winnen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss