10 x edelsteen kralen rond 8mm agaat Vintage rose multicolour

Artikelnummer: kastje 4/ 44058
Artikel 106 van 160
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 13 stuks

Edelsteen kralen rond 8mm agaat Vintage rose multicolour

Let op: de batch welke we op dit moment hebben zijn overwegend roze.

De 2e foto is een armband gemaakt door Triggerstone

Bekijk met bewondering de edelsteen kralen met een diameter van 8 mm in prachtige vintage roze en multicolor tinten. Deze kralen zijn samengesteld uit calciet, ook bekend als marmer. Dit betekent dat het item volledig bestaat uit onbewerkt gesteente, met uitzondering van het proces van slijpen en polijsten. Hierdoor behouden de kralen hun natuurlijke staat en vertegenwoordigen ze de puurste vorm van natuurstenen kralen. De calciet in deze kralen straalt een kalmerende en motiverende energie uit, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan uw collectie van sieradenonderdelen.

Het rijggat van deze kralen is 1,3 mm en het is belangrijk op te merken dat de kleuren enigszins kunnen afwijken van de foto. Momenteel bevatten deze edelsteen kralen meer roze tinten, wat ze een unieke uitstraling geeft.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht hebben deze kralen mogelijk ook positieve eigenschappen. Calciet, oftewel marmer, wordt gezegd een kalmerende en motiverende werking te hebben. Het kan een gevoel van rust en focus bevorderen, wat het een geschikte keuze maakt voor sieraden die een evenwichtige en positieve energie willen uitstralen.

Wat betreft de agaat, de edelsteen die vaak wordt genoemd in de context van deze kralen, wordt gezegd dat het de aura reinigt en stabiliseert, negativiteit transformeert in positiviteit en mentale functies verbetert, waaronder concentratie, perceptie en analytisch vermogen. Agaat heeft een verzachtende en kalmerende invloed, kan innerlijke woede of spanning helpen genezen en een gevoel van geborgenheid en veiligheid creëren. Deze edelsteen kan balans brengen tussen geest, lichaam en ziel, en helpen bij het bereiken van innerlijke rust en aarding.

Op de sieradenmarkt wordt agaat vaak beschouwd als een krachtige geluksbrenger. Het is een steen die positieve energie kan uitstralen en daarom vaak wordt gekozen voor sieraden die een speciale betekenis dragen. Het is echter belangrijk op te merken dat de hierboven vermelde eigenschappen gebaseerd zijn op eeuwenlange ervaringen van mensen en geen wetenschappelijk bewijs vormen. Als u gezondheidsproblemen heeft, is het altijd raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen bij een huisarts.

Laat deze prachtige edelsteen kralen uw sieradencreaties verrijken en hun schoonheid en energie tot uiting brengen in unieke en betekenisvolle ontwerpen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss