10 x Facet edelsteen kraal van gestreepte agaat mix 8 mm gat: 1mm

Artikelnummer: Lade 26
Artikel 139 van 157
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 41 stuks

Facet edelsteen kraal van gestreepte agaat mix 8 mm gat: 1mm 

Bekijk de pracht van onze facet edelsteen kraal van gestreepte Agaat mix, met een diameter van 8 mm en een gat van 1 mm. Deze kraal straalt een opvallende schoonheid uit en voegt een vleugje veelzijdigheid toe aan uw zelf gemaakte sieraden. De gestreepte Agaat edelsteen kraal heeft een uniek uiterlijk met subtiele lijnen en een mix van warme kleurschakeringen die een gevoel van natuurlijke pracht en diversiteit oproepen.

Gestreepte Agaat is meer dan alleen een visueel aantrekkelijke steen. Deze facet edelsteen kraal wordt vaak geassocieerd met het aarden van energieën en het bevorderen van stabiliteit. Het wordt gezegd dat gestreepte Agaat een kalmerende en troostende energie heeft, en kan helpen bij het verminderen van stress en angst.

Deze veelzijdige facet edelsteen kraal van gestreepte Agaat mix kan worden gebruikt in diverse sieraden onderdelen om uw ontwerpen te verrijken. Of u nu op zoek bent naar sieraden onderdelen, kralen koopt om uw collectie aan te vullen, armbandjes wilt maken met een vleugje natuurlijke pracht, zelf sieraden wilt maken als creatieve uitlaatklep, of simpelweg geïnteresseerd bent in edelsteen kralen, deze kraal biedt talloze creatieve mogelijkheden.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de waarde van hoogwaardige materialen bij het maken van sieraden. Onze zorgvuldig geselecteerde facet edelsteen kralen van gestreepte Agaat mix zijn een aanwinst voor uw collectie. De mix van warme kleurschakeringen en de facetgeslepen textuur van de kraal maken het een prachtige keuze voor diverse ontwerpen.

Let op: De getoonde foto is slechts een voorbeeld en de kleuren kunnen afwijken van de afbeelding. Edelstenen zijn een natuurproduct en elke verfwassing kan anders uitvallen. Dit draagt bij aan de unieke eigenschappen van elke kraal.

Voeg een vleugje natuurlijke pracht en diversiteit toe aan uw zelf gemaakte sieraden met de gestreepte Agaat mix facet kraal. Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar u hoogwaardige materialen te bieden om uw zelf gemaakte sieraden tot leven te brengen. Houd er echter rekening mee dat de genoemde eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen, en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts.

 

 

.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss