10 x edelsteen Tiger eye kralen 8mm Bruin gat 1,2mm

Artikelnummer: Stelling F-29 bak Nikki 2
Artikel 174 van 308
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 161 stuks

Edelsteen Tiger eye kralen 8mm Bruin gat 1,2mm

Deze prachtige 8mm Tiger Eye edelsteen kralen in warm bruin voegen een natuurlijke en aardse uitstraling toe aan uw zelf gemaakte sieraden. De karakteristieke banden van goudbruine kleuren geven elke kraal een unieke en fascinerende uitstraling, waardoor uw sieradencreaties echt opvallen.

Tiger Eye is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar heeft ook enkele veronderstelde energetische eigenschappen. Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van moed, zelfvertrouwen en innerlijke kracht. Het kan helpen om negatieve gedachten om te zetten in positieve en ondersteunt bij het nemen van beslissingen. Tiger Eye wordt ook gezien als een steen die helpt bij het balanceren van emoties en het bevorderen van emotionele stabiliteit.

Verder wordt gezegd dat Tiger Eye beschermende eigenschappen heeft, vooral tijdens reizen en avonturen. Het kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en het creëren van een schild van positieve energie om u heen. Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met het stimuleren van creativiteit en focus, waardoor het een favoriete keuze is voor mensen die zich willen concentreren op hun doelen en projecten.

Het is belangrijk op te merken dat de eigenschappen van edelstenen zijn gebaseerd op overleveringen, tradities en ervaringen, en niet wetenschappelijk zijn bewezen. Als u ernstige gezondheidsproblemen heeft, is het altijd verstandig om professioneel medisch advies in te winnen.

Met de Tiger Eye edelsteen kralen kunt u zelf sieraden maken die niet alleen een visueel statement maken, maar ook een diepere betekenis en intentie dragen. Combineer ze met andere edelsteen kralen, kralen die u kunt kopen, sieraden onderdelen en uw creativiteit om unieke en persoonlijke sieraden te maken die uw stijl en energie weerspiegelen.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss