10 x edelsteen kraal van natuurlijke Amazoniet facet rondelle 4~4.5x2~2,5mm gat 1mm

Artikelnummer: Stelling A-34 bak Laurier
Artikel 4 van 312
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 46 stuks

Half edelsteen kraal van natuurlijke Amazonite facet rondelle 4~4.5x2~2,5mm gat 1mm

Bekijk onze prachtige half edelsteen kraal van natuurlijke Amazonite facet rondelle. Deze kraal heeft een afmeting van ongeveer 4~4.5x2~2,5mm met een gat van 1mm. Deze kleine, maar schitterende kraal is perfect voor het maken van verfijnde en elegante sieraden.

Amazonite staat bekend om zijn prachtige blauwgroene kleur en wordt geassocieerd met balans en harmonie. Het wordt gezien als een steen van hoop, rust en welzijn. De natuurlijke uitstraling en het facet geslepen oppervlak van deze kraal geven uw sieradenprojecten een unieke en luxe uitstraling.

De 4~4.5x2~2,5mm Amazonite facet rondelle kraal is ideaal voor het maken van armbandjes, kettingen, oorbellen en andere sieraden. Het veelzijdige formaat maakt het gemakkelijk om te combineren met andere kralen en sieraden onderdelen.

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie edelsteen kralen en andere sieraden onderdelen. Begin vandaag nog met kralen kopen en maak prachtige sieraden die uw persoonlijkheid weerspiegelen. Voeg de natuurlijke Amazonite facet rondelle kraal toe aan uw collectie en creëer unieke en betekenisvolle sieraden die uw stijl en harmonie weerspiegelen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss