10 x edelsteen kraal van Apatite 8mm gat ca: 1mm

Artikelnummer: Stelling H-11 bak dark
Artikel 158 van 160
€ 4,99 (inclusief btw)
Voorraad 27 stuks

Edelsteen kraal van Apatite 8mm gat ca: 1mm

De 2e foto is van Joko Sieraden uit Vught. Wilt u zelf zo'n armbandje kant en klaar? Zoek Joko Sieraden op via Facebook of stuur ons een berichtje. Alle  verdere voorbeeld foto's zijn gemaakt door Triggerstone

Deze edelsteen kraal van Apatite heeft een diameter van 8mm en een rijggat van ongeveer 1mm, waardoor het een uitstekende keuze is voor uw zelf gemaakte sieraden. Apatite is een boeiende edelsteen met een intrigerende blauwe kleur die zowel levendig als rustgevend is.

Apatite wordt vaak geassocieerd met helderheid, focus en innerlijke groei. Het kan helpen om communicatie te verbeteren, zowel met anderen als met uzelf. Deze edelsteen kan ook uw creativiteit stimuleren en u aanmoedigen om nieuwe ideeën te verkennen en te uiten. Daarnaast staat Apatite bekend om zijn vermogen om een gevoel van rust en kalmte te bevorderen, waardoor het een waardevolle metgezel kan zijn tijdens stressvolle tijden.

De prachtige blauwe kleur van Apatite is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar draagt ook spirituele betekenissen met zich mee. Het wordt soms gezien als een symbool van spirituele groei, intuïtie en verbinding met hogere niveaus van bewustzijn.

Of u nu bezig bent met het kralen kopen voor uw sieradenprojecten, op zoek bent naar hoogwaardige sieradenonderdelen of simpelweg uw creativiteit wilt uiten, deze Apatite edelsteen kraal kan een waardevolle aanvulling zijn op uw collectie. Houd er echter rekening mee dat de genoemde eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op traditionele overtuigingen en folklore, en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsproblemen heeft, is het altijd raadzaam om medisch advies in te winnen bij een professionele arts. Voeg een vleugje unieke schoonheid en betekenis toe aan uw zelf gemaakte sieraden met deze prachtige Apatite edelsteen kraal.

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss