10 x edelsteen kraal van Rhyolite Jasper 10mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling J-22 Bak met elastiek
Artikel 36 van 44
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 11 stuks

Edelsteen kraal van Rhyolite Jasper 10mm gat: 1mm

Deze 10mm Rhyolite Jasper kraal met een gat van 1mm is een prachtige toevoeging aan uw sieradenprojecten. Rhyolite Jasper is een bijzondere edelsteen met enkele mogelijke eigenschappen waarvan u op de hoogte moet zijn.

Jasper staat bekend om zijn aardende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van stabiliteit en uithoudingsvermogen. Het zou kunnen helpen om stress te verminderen en een positieve invloed te hebben op de gezondheid van botten en tanden. Deze kraal kan ook een gevoel van innerlijke rust bevorderen.

Of u nu een armband, ketting of ander sieraad maakt, deze Rhyolite Jasper kraal voegt niet alleen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw creatie, maar kan ook bijdragen aan een gevoel van welzijn en evenwicht. Het is echter belangrijk op te merken dat de beschreven eigenschappen gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen en niet wetenschappelijk zijn bewezen. Bij gezondheidsklachten is het altijd raadzaam om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener. Voeg deze prachtige kraal toe aan uw sieradenproject en laat zowel de schoonheid als de mogelijke spirituele voordelen ervan stralen.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss