10 x natuursteen kralen kwarts 6mm mat Midnight blue

Artikelnummer: Stelling i-09 bak draad zilver/ 62953
Artikel 86 van 170
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Natuursteen kralen kwarts 6mm mat Midnight blue

Bij 't Kralenstulpje vindt U prachtige natuursteen kralen, zoals de kwarts kraal in een matte Midnight blue kleur. Deze kralen zijn gemaakt van natuursteen en hebben een mooie coating, waardoor ze een unieke uitstraling krijgen.

De kwarts kraal van 6 mm is niet alleen een esthetisch mooie toevoeging aan uw sieraden, maar kwarts staat ook bekend om zijn energetische eigenschappen. Kwarts wordt gezien als een steen die harmonie en balans brengt. Het heeft een zuiverende en versterkende werking op zowel lichaam als geest. Deze steen zou positieve energie stimuleren en negatieve energie absorberen, waardoor het beschouwd wordt als een krachtige beschermer.

Daarnaast wordt kwarts ook vaak geassocieerd met helderheid en helder denken. Het zou de concentratie en het geheugen verbeteren, waardoor het ideaal is om te dragen tijdens studie- of werkuren. Kwarts staat bekend om het bevorderen van intuïtie en spiritueel inzicht, waardoor het een geliefde steen is onder meditatiebeoefenaars.

Bij 't Kralenstulpje kunt U een breed assortiment aan sieraden onderdelen vinden, waaronder prachtige kwarts kralen. Hier kunt U alles kopen wat U nodig heeft voor het maken van uw eigen unieke sieraden. Of U nu armbandjes wilt maken of andere sieraden, de edelsteen kralen van 't Kralenstulpje zijn van uitstekende kwaliteit en zullen uw creaties naar een hoger niveau tillen.

Ontdek ons uitgebreide aanbod van natuursteen kralen en andere sieraden onderdelen bij 't Kralenstulpje. Maak prachtige armbandjes en andere sieraden met onze hoogwaardige edelsteen kralen. Uw creativiteit krijgt alle ruimte om te stralen met onze diverse collectie.

Wacht niet langer en bekijk ons assortiment om al het moois te vinden dat 't Kralenstulpje te bieden heeft. Wij zijn uw gespecialiseerde winkel voor kralen kopen en sieraden maken.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss