10 x natuursteen kralen Mashan Jade Rond Floral White Gold 8 mm gat 1mm

Artikelnummer: Stelling F-21 bak koffie kan
Artikel 47 van 82
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 16 stuks

Natuursteen kralen Mashan Jade Rond Floral White Gold 8 mm gat: 1mm

Deze prachtige natuursteen kralen van Mashan Jade bieden een elegante en betoverende optie voor het maken van uw eigen zelfgemaakte sieraden. Met een diameter van 8 mm en een rijggat van 1 mm zijn deze kralen perfect voor het creëren van unieke armbandjes met een vleugje natuurlijke schoonheid.

Deze kralen zijn gemaakt van Mashan Jade, een natuurlijke edelsteen met een opvallende uitstraling. De rijke Floral White Gold tint voegt een vleugje luxe toe aan uw zelfgemaakte sieraden, waardoor ze zowel elegant als tijdloos zijn.

Mashan Jade wordt vaak geassocieerd met positieve eigenschappen, waaronder harmonie en evenwicht. Mensen geloven dat deze edelsteen kan helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en vrede, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van welzijn en welvaart kan stimuleren. Het dragen van sieraden met Mashan Jade kralen kan uw zelfgemaakte sieraden een extra betekenis geven.

Het is belangrijk op te merken dat de eigenschappen die aan edelstenen worden toegeschreven geen wetenschappelijk bewezen feiten zijn. Bij gezondheidsklachten is het altijd verstandig om professioneel medisch advies in te winnen en uw huisarts te raadplegen.

Of u nu op zoek bent naar sieradenonderdelen, kralen om te kopen voor uw armbandjes maken, of specifiek edelsteen kralen, deze Mashan Jade kralen in Floral White Gold voegen een vleugje natuurlijke pracht en sereniteit toe aan uw zelfgemaakte sieraden.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss