10 x edelsteen kraal Nature Agaat Pearl pink 8 mm

Artikelnummer: Stelling F-27 bak 25.25
Artikel 48 van 82
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 33 stuks

Half edelsteen kraal Nature Agaat Pearl pink 8 mm

Bekijk de betoverende wereld van onze edelsteen kraal agaat, een prachtige ronde kraal van 8 mm met een zacht paars mat oppervlak en een handig gat van 1 mm. Maar agaat is meer dan alleen een mooie kraal; het heeft al eeuwenlang een speciale betekenis vanwege zijn unieke eigenschappen.

Agaat, een veelzijdige toevoeging aan uw verzameling sieraden onderdelen, staat erom bekend aura's te reinigen en stabiliseren, negativiteit om te zetten in positieve energie. Deze prachtige edelsteen heeft het vermogen om mentale functies te verbeteren, concentratie te versterken, perceptie te verhelderen en analytisch vermogen te vergroten.

De kracht van agaat reikt verder dan mentale stimulatie. Deze edelsteen heeft een kalmerende en verzachtende werking, ideaal voor het genezen van innerlijke spanning en woede. Het creëert een gevoel van geborgenheid en veiligheid, waardoor je je meer op je gemak voelt in je eigen huid.

Agaat staat erom bekend de balans tussen lichaam, geest en ziel te bevorderen, waardoor je innerlijke rust kunt vinden en jezelf kunt aarden. Het is als een zachte omhelzing voor je wezen, en het kan je helpen om tot rust te komen te midden van de drukte van het dagelijks leven.

Of u nu kralen koopt om uw collectie uit te breiden, armbandjes maakt met een persoonlijk tintje, of zelf sieraden maakt als een vorm van zelfexpressie, agaat biedt een scala aan mogelijkheden om uw creativiteit te uiten. In de wereld van sieraden wordt agaat vaak beschouwd als een geluksbrenger, en zijn krachtige energie wordt gewaardeerd door velen. Het is dan ook geen verrassing dat edelsteen kralen zoals agaat een essentieel element zijn voor zelf sieraden maken.

Bovenstaande beschrijving is gebaseerd op de eeuwenlange ervaringen van mensen met agaat. Het is belangrijk op te merken dat dit geen wetenschappelijke feiten zijn, maar eerder een weerspiegeling van de verbinding tussen mensen en edelstenen. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss