10 x edelsteen kraal van Sodalite 6~6,5mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling F-16 bak zilver
Artikel 4 van 82
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 35 stuks

Edelsteen kraal  van Sodalite  6~6,5mm gat: 1mm

Bij 't Kralenstulpje hebben we het genoegen u onze nieuwe collectie halfedelsteen kralen voor te stellen, waaronder prachtige Sodalite kralen. Deze kralen hebben een diameter van 6 tot 6,5 mm en een gat van 1 mm, waardoor ze perfect zijn voor uw sieradenprojecten.

De Sodalite kralen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar dragen ook spirituele betekenis met zich mee. Sodalite wordt vaak geassocieerd met eigenschappen zoals innerlijke rust, zelfvertrouwen en communicatie. Door Sodalite kralen te verwerken in uw sieraden, voegt u niet alleen een esthetische dimensie toe, maar ook een symbolische waarde.

Onze passie bij 't Kralenstulpje ligt in het bieden van hoogwaardige sieradenonderdelen, zodat u uw creativiteit kunt laten bloeien bij het maken van armbanden, kettingen, oorbellen en meer. Of u nu een ervaren sieradenmaker bent of net begint, onze collectie edelsteen kralen en andere benodigdheden zullen u inspireren.

We hopen dat u geniet van het verkennen van onze nieuwe Sodalite kralen en dat ze een welkome aanvulling zullen zijn op uw sieradencreaties. Als u vragen heeft over deze kralen of andere sieradenonderdelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar.

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss