Armband met elastiek met Tijgeroog edelsteen kralen 8mm

Artikelnummer: Lade 16
Artikel 32 van 41
€ 14,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Armband met elastiek met Tijgeroog edelsteen kralen  8mm

Deze stoere armband met elastiek is samengesteld uit Tijgeroog edelsteen kralen van 8 mm. Tijgeroog is niet alleen een prachtige edelsteen, maar staat ook bekend om zijn beschermende en aardende eigenschappen, waardoor het een populaire keuze is, vooral bij mannen.

Tijgeroog wordt vaak geassocieerd met het versterken van diverse innerlijke eigenschappen. Het dragen van deze armband kan dienen als een herinnering aan deze krachtige eigenschappen terwijl u hem draagt.

Tijgeroog kan bijdragen aan een groter zelfvertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een verhoogd gevoel van eigenwaarde. Het dragen van deze armband kan u helpen om met meer assertiviteit in het leven te staan, obstakels met vastberadenheid aan te pakken en positiever naar het leven te kijken.

Houd er echter rekening mee dat edelstenen, hoewel ze mogelijk positieve eigenschappen hebben, geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional, zoals uw huisarts. Deze armband is niet alleen een modieus accessoire, maar kan ook dienen als een herinnering aan de krachtige eigenschappen van Tijgeroog terwijl u hem draagt.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss