Armband verstelbaar met back dragon edelsteen kralen 8mm

Artikelnummer: Stelling G-10 bak bruin
Artikel 33 van 41
€ 14,95 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Armband verstelbaar d.m.v. schuifknoop met back dragon edelsteen kralen 8mm

Deze prachtige verstelbare armband is gemaakt met behulp van schuifknopen, waardoor hij gemakkelijk aan te passen is aan de gewenste maat. De armband is samengesteld uit 8 mm edelsteen kralen van Black Dragon Stone, ook wel bekend als Draak Agaat.

Black Dragon Stone staat bekend om zijn krachtige en beschermende eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met het afweren van negatieve energieën en het bevorderen van innerlijke kracht en moed. Het dragen van deze edelsteen kan helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en het vinden van emotionele stabiliteit.

De verstelbare schuifknoop maakt deze armband geschikt voor verschillende polsmaten, waardoor hij veelzijdig en comfortabel is om te dragen. Of u nu op zoek bent naar een modieus accessoire of een edelsteenarmband met krachtige eigenschappen, deze armband biedt beide.

Houd er rekening mee dat edelstenen, hoewel ze mogelijk positieve eigenschappen hebben, geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional, zoals uw huisarts.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss