10 x Hematite kralen oval square Gold ca. 5x2mm (Ø0.7mm)

Artikelnummer: Magazijn stelling 1 bak 53/ 68729
Vorige Artikel 36 van 36
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 47 stuks

Hematite kralen oval square Gold ca. 5x2mm (Ø0.7mm)

Ervaar de betoverende aantrekkingskracht van onze Hematiet kralen in ovale vierkante Gold vorm, met een afmeting van ongeveer 5x2mm en een gatdiameter van Ø0.7mm. Deze kralen stralen een unieke charme uit en voegen een vleugje elegantie toe aan uw handgemaakte sieraden. Hematiet staat bekend om zijn aardende en beschermende eigenschappen, en wordt vaak geassocieerd met kracht en stabiliteit.

De elegante gouden kleur van deze Hematiet kralen voegt een vleugje verfijning toe aan uw sieradenontwerpen. Hematiet wordt gezegd te helpen bij het bevorderen van focus, moed en vitaliteit. Het staat ook bekend om het verbeteren van mentale helderheid en het balanceren van energie. Hematiet wordt vaak beschouwd als een steen van kracht en empowerment, die helpt om uw energie te aarden en een gevoel van veiligheid te bevorderen.

Deze veelzijdige Hematiet ovale vierkante Gold kralen kunnen op creatieve wijze worden verwerkt in een breed scala aan sieradenprojecten. Of u nu op zoek bent naar sieraden onderdelen, kralen wilt kopen om uw collectie uit te breiden, armbandjes wilt maken die verfijnde schoonheid uitstralen, zelf sieraden wilt maken met een persoonlijk tintje, of simpelweg interesse heeft in Hematiet kralen, deze kralen bieden eindeloze mogelijkheden voor uw creatieve expressie.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we het belang van hoogwaardige materialen bij het maken van sieraden. Onze zorgvuldig geselecteerde Hematiet kralen voegen een unieke dimensie toe aan uw collectie van sieraden onderdelen. Ze zijn perfect voor kralen kopen, het creëren van prachtige armbandjes, zelf sieraden maken met een persoonlijke touch, en het verrijken van uw ontwerpen met de aantrekkingskracht van Hematiet kralen.

Geef uw handgemaakte sieraden een vleugje verfijning en kracht met behulp van de Hematiet ovale vierkante Gold kralen. Bij 't Kralenstulpje is ons streven om hoogwaardige materialen en Hematiet kralen aan te bieden, zodat u uw creatieve passie kunt uiten en prachtige sieraden kunt creëren. Houd er echter rekening mee dat de eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen, en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts.

Specificatie Omschrijving
Kleur Goud
Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss