10 x edelsteen kraal van Mashan Jade Blue 10mm gat: 1,2mm

Artikelnummer: Onder G-06 Bak 2 / 10mm
Artikel 33 van 43
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 39 stuks

Edelsteen kraal van Mashan Jade Blue 10mm gat: 1,2mm

Laat u betoveren door de natuurlijke schoonheid van onze Mashan Jade Blue edelsteen kralen. Deze kralen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar dragen ook de heilzame energie van Jade in zich. Met een gat van 1,2 mm zijn ze perfect geschikt voor diverse sieradenprojecten.

Eigenschappen van Mashan Jade Blue:

- Kalmerend en Evenwichtig: Jade staat bekend om zijn kalmerende en evenwichtige eigenschappen. Het kan helpen om stress te verminderen en innerlijke vrede te bevorderen.

- Spirituele Groei: Deze edelsteen wordt geassocieerd met spirituele groei en wijsheid. Het kan uw intuïtie versterken en dieper inzicht in uzelf en het leven brengen.

- Beschermend: Jade wordt vaak beschouwd als een beschermende steen die negatieve energie kan afweren en positieve energie kan aantrekken.

Onze Mashan Jade Blue edelsteen kralen zijn ideaal voor het creëren van armbanden, kettingen, oorbellen en andere sieraden. De prachtige blauwe tint voegt een vleugje elegantie toe aan uw ontwerpen en maakt ze geschikt voor verschillende gelegenheden.

Voeg deze bijzondere Mashan Jade Blue edelsteen kralen toe aan uw sieradenprojecten en maak betekenisvolle stukken die zowel visueel als spiritueel aantrekkelijk zijn. Of u nu een doorgewinterde sieradenmaker bent of net begint, deze kralen zullen u inspireren om unieke en persoonlijke sieraden te maken.

Specificatie Omschrijving
Kleur Blauw

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss