10 x edelsteen kraal van Mashan Jade Green Gold 10mm gat: 1,2mm

Artikelnummer: Onder G-06 Bak 2 / 10mm
Artikel 34 van 43
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 16 stuks

Edelsteen kraal van Mashan Jade Green Gold 10mm gat: 1,5mm

De edelsteen kraal van Mashan Jade, met een diameter van 10 mm en een prachtige groen-gouden kleur, voegt een vleugje natuurlijke schoonheid en spirituele betekenis toe aan uw sieradencreaties. Mashan Jade staat bekend om zijn kalmerende en balancerende eigenschappen, waardoor het een geliefde keuze is voor sieraden die zowel esthetisch als spiritueel waardevol zijn.

De groen-gouden kleur van de Mashan Jade symboliseert harmonie, welzijn en overvloed, en staat voor groei en vernieuwing. Het dragen van sieraden met deze edelsteen kan helpen om innerlijke rust te bevorderen, stress te verminderen en een gevoel van vrede te creëren.

Elke kraal heeft een unieke glans en kleurvariatie, waardoor uw sieraad een individueel kunstwerk wordt. De natuurlijke eigenschappen van de Mashan Jade voegen karakter toe aan uw ontwerpen en maken elk stuk uniek.

Hoewel edelstenen zoals Mashan Jade bekend staan om hun spirituele en helende eigenschappen, moeten ze niet worden beschouwd als vervanging voor medische behandelingen. Bij aanhoudende gezondheidsklachten wordt geadviseerd om een medische professional te raadplegen.

Creëer prachtige en betekenisvolle sieradenstukken met deze edelsteen kraal van Mashan Jade. Laat uw creativiteit de vrije loop en breng de schoonheid en harmonie van de natuur tot leven in uw ontwerpen.

 

Specificatie Omschrijving
Kleur Groen

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss