2 x Millefiori glaskraal bedel van een kruisje 30~35 x 20~22mm oogje 1,5~2mm

Artikelnummer: Stelling H-29
Artikel 24 van 25
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 29 stuks

Millefiori glaskraal bedel van een  kruisje  30~35 x 20~22mm oogje 1,5~2mm

De Millefiori glaskraal bedel in de vorm van een kruisje is een echte blikvanger en een prachtig sieraden onderdeel voor uw unieke, zelf gemaakte sieraden. Met afmetingen van 30~35 x 20~22mm en een oogje van 1,5~2mm is deze bedel perfect geschikt voor zowel subtiele als opvallende sieradenontwerpen.

Deze Millefiori bedel is een prachtige samensmelting van kunst en vakmanschap, en voegt een vleugje betekenis en spiritualiteit toe aan uw sieraden. Millefiori, wat 'duizend bloemen' betekent in het Italiaans, is een glasbewerkingstechniek die rijke, veelkleurige patronen creëert. Elk kruisje is daardoor uniek in kleur en design.

Deze bedel is ideaal voor het maken van kettingen, armbanden en andere sieraden waarin u uw persoonlijke stijl en spiritualiteit wilt uitdrukken. Het oogje met een diameter van 1,5~2mm zorgt voor veelzijdigheid bij het gebruik van verschillende soorten rijgmateriaal. U kunt het combineren met andere kralen zoals kleine kraaltjes, glaskralen of edelsteen kralen voor een gelaagd en rijk resultaat.

Vanwege de handgemaakte aard van deze bedels kan de grootte en het patroon enigszins variëren, wat bijdraagt aan hun unieke charme. Dit maakt ook elk van uw zelf gemaakte sieraden tot een one-of-a-kind kunstwerk dat niet alleen mooi is, maar ook een diepere betekenis heeft.

Deze Millefiori glaskraal bedel van een kruisje is meer dan gewoon een sieraden onderdeel; het is een uiting van creativiteit, spiritualiteit en persoonlijke stijl. Voeg deze bedel toe aan uw collectie en ervaar de ongeëvenaarde schoonheid en symboliek die het kan bieden.

Specificatie Omschrijving
Kleur Mix kleuren

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss