Professionele Tandkristallenlijm

Artikelnummer: Koelkast keuken
Artikel 1 van 1
€ 55,00 (inclusief btw)
Voorraad 13 stuks

Professionele Tandkristallenlijm 

Bent u een professional op het gebied van tandkristallen en zoekt u een betrouwbare, hoogwaardige lijm? Dan is onze Professionele Tandkristallenlijm de perfecte keuze voor u. Deze lijm is een lichtuithardend één component hechtmiddel, speciaal ontwikkeld voor het veilig en duurzaam bevestigen van tandkristallen.

Een van de grootste voordelen van deze lijm is het gebruiksgemak. Er is geen mixen nodig; de lijm is direct klaar voor gebruik. Met één verpakking kunt u circa 300 behandelingen uitvoeren, wat dit product zeer kosteneffectief maakt.

Het bewaren van de lijm is eenvoudig maar belangrijk: na opening moet deze rechtopstaand in de koelkast bewaard worden. Dit is cruciaal om de kwaliteit en effectiviteit van het product te waarborgen.

Belangrijk om te weten is dat dit artikel, vanwege de aard van het product en om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne, niet retour kan worden gezonden na opening van de originele verpakking.

Bent u dus op zoek naar een professioneel en betrouwbaar product voor het aanbrengen van tandkristallen, dan is onze Professionele Tandkristallenlijm precies wat u nodig heeft. Vertrouw op de kwaliteit en duurzaamheid van dit product om prachtige, glinsterende resultaten te bereiken die langdurig meegaan.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss