23-07-2019 Wat gebeurde er deze week bij 't Kralenstulpje?

Bij ons op de zaak is het lekker koel wanneer we aan het inpakken zijn en op de momenten dat ik naar buiten loop, geniet ik toch echt wel van het warme weer. Na het werk lekker even een terrasje pakken en een heerlijk koel rosétje of wit wijntje drinken en dan heb ik het ultieme vakantie gevoel!

Vanavond ga ik even gezellig naar Groningen om een terrasje te pakken, om tot rust te komen en om inspiratie op te doen. In de binnenstad van Groningen zitten heel veel leuke kleine buitenlandse winkeltjes waar ik graag even rond mag kijken, opzoek naar nieuwe sieraden trends.

TRENDS IN KRALEN

Wat zijn volgens jullie de nieuwste trends? Zijn dat blitse enkelbandjes of leuke veertjes in het haar of vooral veel schelpenarmbandjes? Mail me jullie foto’s van jullie eigen gemaakte sieraden en wie weet plaats ik ze in de volgende nieuwsbrief! info@kralenstulpje.nl

SIERADEN ZELF MAKEN

Plaats ik je foto in de nieuwsbrief dan staat daar natuurlijk een leuke verrassing tegenover!

Voor jullie heb ik een leuk zomer cadeautje!! Bestel je vanaf nu tot en met vrijdag 26 juli, dan krijg je maar liefst even 15% zonnekorting op je bestelling!

Dat kan met de kortingscode: kralenstulpje15%

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje.
U kunt meteen zien dat de korting is verrekend.
Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat op de bestel knop drukt!
Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

NIEUWE LAYOUT

We hebben onze website inmiddels weer in een nieuw jasje gestoken. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

ZOMERVAKANTIE

De vakantieperiode staat voor de deur!

Dat is een tijd waar bijna iedereen naar uit kijkt, lekker de boel de boel, even helemaal niets!
Waar gaan jullie naar toe met vakantie?

Ik merk dat heel veel winkels hun welverdiende vakantiesluiting hebben en dat begrijp ik ook heel best! Maar ik kan me ook goed voorstellen, wanneer je dan nog snel even iets nodig bent je geen weken wilt wachten op je materialen om sieraden te maken, of dat je moet wachten op je (organza) cadeauzakjes of op je prijslabeltjes. Misschien ga je nog onverwacht op een zomermarkt of braderie staan en dan is het toch nog leuk wanneer je nog snel even je displaymaterialen kan bestellen.

Gelukkig kan dat gewoon bij ’t Kralenstulpje! Wij gaan, evenals voorgaande jaren gewoon door in de zomer!

Bent je iets nodig dan kunt je bij ’t Kralenstulpje met een gerust hart je bestelling plaatsen en dan heb je het snel in huis (als het aan ons ligt) Bij PostNl is het altijd nog even afwachten natuurlijk, maar doorgaans gaat dat lekker vlot. Ik heb nog wel eens gehoord dat er in de vakantie wat vertraging in de bezorging kan ontstaan vanwege vakantiewerkers bij PostNL.

Daarom is ons advies altijd, wacht niet te lang met bestellen. En als het echt spoed heeft, dan kunt u dit in de opmerkingen schrijven. PostNL doet hier niets mee, maar wij kunnen wel kijken wat we op dat moment voor je kunnen betekenen.

Als u dan toch nog een bestelling gaat plaatsen, dan zijn die verzendkosten altijd zo enorm jammer.

Maar helaas, deze moeten we ook gewoon betalen en er moet ook nog een goede verpakking om uw zorgvuldig uitgekozen en bestelde artikelen. Dat compenseren wij graag door u een gratis cadeautje mee te laten bestellen, één gratis cadeautje per bestelling.

Vanaf 50 euro verzenden we helemaal gratis via PostNL en vanaf 100 euro verzenden we ook gratis naar België en Duitsland. Naar België en Duitsland verzenden we altijd via verzekerde pakketpost. Maar ook dan mag u gewoon je gratis cadeautje mee bestellen hoor!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss