Kralen armbandjes maken - Tutorials van 't Kralenstulpje

Kralen armbandjes maken - Tutorials van 't Kralenstulpje

Hier worden tutorials geplaatst met voorbeelden die gemaakt zijn met de materialen van ’t Kralenstulpje. Heel veel plezier gewenst! Zou u zelf tutorials voor ons willen maken door te bloggen? De materialen krijgt u dan gratis en mag u houden. Mail naar info@kralenstulpje.nl voor meer informatie.

We zijn ook altijd blij met vloggers en influencers. Dus als u ervaring heeft en ons product wilt promoten op sociale media, horen we graag van u!

Op deze pagina kunt u allemaal voorbeelden zien van hoe u zelf kralen armbandjes kunt maken. Arbanden van kralen zijn heel erg populair, ook de kralenarmbandjes met kleine kraaltjes, de rocailles doen het heel erg goed.

U kunt in de voorbeelden rechtstreeks op de linkjes klikken en dan komt u uit bij het artikel en zo kunt u de materialen om sieraden te maken in uw winkelmandje plaatsen.

Hieronder staan de vragen die de meeste bezoekers hebben:

  • wat is het beste draad om armbanden te maken?
  • hoe maak je je eigen armbandje?
  • hoe maak je een knoop in een armbandje?
  • hoe knoop je een zelfgemaakt armbandje?

Bekijk onze honderden voorbeelden en wordt een echte proffessional!

Hoe kan ik zelf sieraden maken?

Hier worden tutorails geplaatst met voorbeelden welke gemaakt zijn met de materialen van ’t Kralenstulpje, heel veel plezier gewenst!

Zou je zelf voor ons willen tutorails willen maken door te bloggen?  De materialen krijg je dan gratis en mag je houden.  Mail dan naar  info@kralenstulpje.nl

Ook zijn we altijd blij met vloggers en influencers, dus wie heeft ervaring wil ons product promoten op de social media kanalen?

Waar kan ik goede sieraden materialen kopen?

Bij Kralenstulpje.nl verkopen we goedkope maar kwalitatief goede sieraden materialen. Via de voorbeelden om sieraden te maken kunt u meteen op de linkjes klikken om bij de sieraden onderdelen te komen, hier kunt u ze meteen bestellen!

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss