Inspiratiemail van 't Kralenstulpje

Komende dinsdag dan is het zover, vanaf 12.00 uur 's middags mogen de terrassen weer open! Ik hoop voor de ondernemers dat het schitterend weer zal worden en dat bij ieder tafeltje twee mensen zullen zitten, dat gun ik de horeca zo! 
Wij werken tot 17:00 uur en als er dan nog een plekje vrij is op het terras in Scheemda dan ga ik er zeker zitten! Dat heb ik gemist zeg! Gaan jullie ook een plekje zoeken op een terras? Of vinden jullie het allemaal nog spannend? Dat kan ik ook begrijpen hoor! Natuurlijk is dit nog maar het begin, laten we hopen dat de dingen snel weer normaal gaan worden, we zijn er met z'n allen zo aan toe! Gelukkig gaat de avondklok weer verdwijnen! Door de week merkte ik geen verschil maar als je in het weekend altijd thuis moeten blijven als je vrij bent is voor niemand leuk. Maar gelukkig hebben we heel veel mensen op een leuke manier bezig kunnen houden met een leuke hobby, namelijk sieraden maken! We zijn blij dat we op een positieve manier hebben kunnen bijdragen in deze periode. En nog blijer want we zijn tot op heden hier bij 't Kralenstulpje allemaal gezond gebleven!!! En dat is toch wel even iets om bij stil te staan!

SIERADEN MAKEN TIJDENS CORONA

Ik heb nog een blog geschreven over mijn ervaring tijdens een workshop, wat allemaal natuurlijk alweer een eeuwigheid is geleden. Ik kan me enorm verheugen om weer gezellig samen met een leuke groep vrouwen aan tafel te zitten freubelen met een hapje en een drankje!! 

KORTING

Profiteer dit weekend van 15% korting op je bestelling bij 't Kralenstulpje!

De code welke je hiervoor kunt gebruiken is: kralenstulpje15% en is geldig vanaf dit moment tot en met zondag 25 april 2021 (m.u.v. cadeaubonnen, verrassingspakketten en gepersonaliseerde labeltjes)

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend wanneer u op het plusje heeft geklikt. Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl  voordat u op de bestel knop drukt.
Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

NIEUW BINNEN!

Er blijven steeds maar leuke nieuwe dingen binnen komen! Neem gerust een kijkje!

Maandag beginnen er ook twee nieuwe stagiaires bij 't Kralenstulpje! Ze doen de opleiding Business & Administratie.
Een jongedame uit Veendam en een jongeman uit Assen! Ik zal vragen of zij zich aan jullie willen voorstellen!

TUTORIALS VAN KRALENSTULPJE.NL

Er staan weer twee leuke tutorial voor jullie klaar, gemaakt door Anjes en door Rebecca! Klik op de afbeedlingen om er naar toe te gaan!

Vijf rijen armband op memory wire van Anjes:
 

Blije enkels van Rebecca:

Bij deze alvast een hele fijne avond toegewenst!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss