Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje

De zomer komt zo langzamerhand aan zijn einde, helaas, helaas!!! We krijgen zometeen de donkere (gezellige) dagen voor de kerst weer. Nog maar heel even dan is het alweer oktober! Ook in oktober kunnen we vaak nog wat leuke warme dagen hebben, maar vaak hebben we dan de kachel toch wel weer aan. Heel vroeger, toen mijn ouders nog kind waren kwam daar de kachel niet aan na de 3e dinsdag in oktober,dan is het bij ons de Zuidlaarder markt.

Dat is een hele grote veemarkt met kermis, muziek, overal bandjes en lekker eten. Vanwege Corona is dit grote evenement al een paar keer niet door gegaan. Dit jaar gaat het wel door, maar is het kleiner en ruimer opgezet. Komende zondag sta ik op de Amerikaanse auto en motordag in Ommen bij steakhouse Callouna. Ik ga daar een kennis meehelpen om zijn motor kleding en sieraden te verkopen. Hij gaat me straks weer meehelpen met de verhuizing en zo helpen we elkaar. Dus bent u in de buurt? Leuk!!

MIYUKI KRALEN

Er is een grote hoeveelheid Miyuki naar ons onderweg, de mooiste en de nieuwste kleurjes. Ik verwacht ze volgende week binnen te krijgen, dus houd u onze website in de gaten! Ook hebben we heel veel soorten en maten rijgdraad met meteen een naald eraan van Griffin! Ook vind u bij ons een uitgebreide collectie C-Lon draad en B-Lon draad.

Super handig, draad met meteen een naald eraan!

TUTORIAL SIERADEN MAKEN

Deze prachtige set in pastel kleurtjes is weer gemaakt door Rebecca de Man, klik op de afbeelding om er naar toe te gaan!

En deze prachtige ketting met fimo klei kralen en emaille bedeltjes is gemaakt door Anjes, klik op de afbeelding voor de uitleg!

VERZENDKOSTEN

Alles wordt duurder maar wij hebben onze verzendkosten verlaagd!! U betaalt nu nog maar €. 2,95 voor brievenbuspost binnen Nederland. Vanaf 50 euro verzenden we gratis. Voor onze Belgische klanten zijn er geen veranderingen. Goederen mogen helaas niet meer in een enveloppe worden verstuurd naar het buitenland, dus we verzenden alles via aangetekende pakketpost voor €. 8,95. Vanaf 70 euro verzenden we gratis naar Belgie. 

CADEAUTJE

't Kralenstulpje heeft een aantal E-Books met meer dan 100 pagina's voorbeelden! Gaat u dit weekend een bestelling plaatsen?  Dan geven wij er gratis eentje weg bij uw bestelling wanneer u in de opmerkingen schrijf E-book deel 1 of E-book deel 2. (U kunt dus kiezen uit deel 1 of deel 2) Vergeet dit niet, want als dit niet in de opmerkingen is gezet, telt de actie niet. Dit is een speciale actie voor ons trouwe nieuwsbrieflezers en telt voor nieuwe bestellingen, niet voor reeds geplaatste bestellingen.

15% KORTING

Profiteer dit weekend vanaf 10.00 vandaag van 15% korting op uw bestelling bij 't Kralenstulpje!

De code welke u hiervoor kunt gebruiken is: kralenstulpje15%​ 
(M.u.v. verrassingspakketten, cadeaubonnen en gepersonaliseerde labeltjes)

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend wanneer u op het plusje heeft geklikt. Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl  voordat u op de bestel knop drukt. Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen. De korting is geldig t/m morgen, zondag 26 september.

NIEUWE ARTIKELEN KRALENSTULPJE

De afgelopen weken zijn er weer heel wat nieuwe artikelen bij ons binnen gekomen! 

Onze unisex cross body tassen zijn super snel gegaan en we krijgen er heel veel complimenten over! Er zijn nog maar een paar van iedere soort!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss