11-11-2022 What's app groep van 't Kralenstulpje

Beste klanten,

We hebben een what’s app groep aangemaakt waar u lid van kunt worden. U krijgt geen berichten van anderen (alleen van mij) en anderen kunnen uw berichten niet zien. Het voordeel hiervan is, dat u zich zelf heel gemakkelijk weer kunt afmelden wanneer u niets meer wilt ontvangen van ’t Kralenstulpje. Ook kunnen nieuwe klanten zichzelf heel gemakkelijk aanmelden via een linkje of een QR code. Je kunt deze code scannen met de What's app camera. Daar wordt het leven een stuk eenvoudiger van! 

Dit is de link waar u zich kunt aanmelden! U komt daar door op de afbeelding te klikken of deze te scannen met uw what's app camera. (Of een QR code reader)

Ook hebben wij een paar sieradengroepen op faceboek

1. https://www.facebook.com/groups/kralenstulpje

2. https://www.facebook.com/groups/kralenstulpje.sieraden

3. https://www.facebook.com/groups/kralencreaties

4. https://www.facebook.com/groups/klantenkralenstulpje

5. https://www.facebook.com/groups/kralenpartijen

Welkom bij de Sieraden  groepen van 't Kralenstulpje! Bent u een gepassioneerde sieradenliefhebber en wilt u graag nog meer betrokken raken bij onze gemeenschap? Dan is onze Sieraden groep de perfecte plek voor u! Door u aan te sluiten bij onze groep kunt u direct communiceren met andere enthousiaste sieradenmakers, tips en tricks uitwisselen, vragen stellen en geïnspireerd raken door de creaties van anderen.

Waarom zou u deel willen uitmaken van onze Sieraden groepen?

Realtime interactie: Als lid van onze Sieraden en kralen groep kunt u direct communiceren met andere sieradenliefhebbers. Stel uw vragen, deel uw ervaringen, en ontvang directe feedback van een gemeenschap die dezelfde passie deelt. Of u nu een beginner bent die hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste kralen of een gevorderde sieradenmaker die geavanceerde technieken wil bespreken, onze groep staat klaar om u te ondersteunen.

Tips, tricks en inspiratie: In onze Sieraden  groep delen we waardevolle tips, tricks en inspiratie om uw sieradencreaties naar een hoger niveau te tillen. Leer nieuwe technieken, ontdek nieuwe stijlen en laat u inspireren door de creatieve ideeën van anderen. Samen kunnen we groeien als sieradenmakers en elkaar motiveren om onze grenzen te verleggen.

Exclusieve aanbiedingen: Als lid van onze Sieraden  groep bent u altijd als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en kortingen. We willen graag onze waardering tonen voor uw betrokkenheid en loyaliteit, en daarom delen we regelmatig speciale deals met onze groepsleden. Profiteer van geweldige kortingen op sieradenbenodigdheden en workshops, en blijf op de hoogte van de nieuwste producten in onze winkel.

We willen benadrukken dat deelname aan onze Sieraden  groep gebonden is aan bepaalde gedragsregels. We vragen al onze leden om respectvol en positief met elkaar om te gaan, en om de privacy van anderen te respecteren. We willen een veilige en inclusieve omgeving creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en vrij kan communiceren.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze Sieraden  groep van 't Kralenstulpje! Samen kunnen we onze passie voor sieraden delen, van elkaar leren en elkaar inspireren. Wordt vandaag nog lid maak deel uit van onze levendige gemeenschap van sieradenliefhebbers.

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss