05-03-2022  🎀🌸•*¨*•.. kralenmuseum ..•*¨*•🌸🎀

Beste  klant,

Soms zijn er van die mensen in je leven waar je super blij van wordt en dat is bijvoorbeeld mijn super lieve collega onderneemster Gerda Beintema van Altelier Hobbekol. Ik steek haar graag de symbolische veer in de bibs, al klinkt dat wat raar, haha! Onlangs kwam er een super leuk pakketje op mijn deurmat vallen. Vol nieuwsgierigheid maakte ik het open. Er viel meteen een lading confettie op mijn bureau wat er natuurlijk heel erg feestelijk uit zag. In het pakketje zat een super mooie armband gemaakt van rocailles en elastiek en leuke lieve kleine gouden bedeltjes. Daarbij zat nog een heel lief kaartje! Dankjewel lieve schat!

5000 JAAR KRALEN MUSEUM

't Kralenstulpje werkt samen met Het Rijksmuseum van oudheden, ze hebben een expositie t/m 07-05-2023 over 5000 jaar kralen. Klik op de foto om naar ons blog te gaan! Onderaan dit blog vindt u een hele leuke film over deze expositie, welke wij met toestemming  van RMO hebben mogen plaatsen op onze website!

VERHUIZING VAN 'T KRALENSTULPJE

We moeten opruimen want de verhuizing komt nu toch wel in het zicht! Heerlijk alles weer terug bij huis! Mijn vader is nu bezig met de CV, de keuken en het toilet. Vandaar dat onze verrassingspakketten echt bom vol zitten!

De verrassingspakketten met roicailles gaan harder dan gedacht en veel klanten bestellen nog een 2 of een 3e doos. Het einde komt nu wel in zicht. Wij zijn niet duur met de rocailles, wij verkopen een zakje met 20 gram rocailles voor 99 cent (Inclusief BTW) Twee kilo zou dan neer komen op €. 100,00. Nu hebben wij meer dan 2 kilo rocailes in onze verrassingspakketten gedaan voor maar 35 euro! Dat is een korting van maar liefst 65% op onze toch al zo voordelige rocailles.

Maar ik kreeg regelmatig de vraag: "Wat zit er in jullie verrassingspakketten met rocailles?" Ik heb daarom een fimplje voor jullie gemaakt en deze erbij gezet, klik op de afbeelding om er naar toe te gaan. Het filmpje staat bij de foto's. De voorraad is berperkt, het gaat om de laatste doosjes!

TUTORIALS

Anjes is weer voor ons aan de slag geweest en heeft weer prachtige dingen gemaakt! Deze leuke kettingen set maakt u eenvoudig zelf! Klik op de afbeeldingen om er naar toe te gaan!

En wat dachten jullie van deze mooie en super zachte sleutelhanger?

De afgelopen weken zijn er weer heel wat nieuwe artikelen bij ons binnen gekomen! Klik op de afbeelding om er naar toe te gaan!

Klik op de afbeeldingen om naar de nieuwe artikelen te gaan!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss