VADERDAG

☀️De zon schijnt heerlijk, de vogels fluiten en blij! Het is tijd om onze vaders overal te herdenken hier op aarde en in de hemel, voor al jullie liefde en toewijding. ☀️

Gelukkig heb ik mijn vader nog, hij mocht afgelopen woensdag 78 kaarsjes uitblazen! 🎉 🎉

Dat doet me denken aan het volgende verhaaltje.

Er was eens een bijzondere tijd van het jaar waarin de zon helder scheen en de dagen gevuld waren met vreugde. Het was Vaderdag, een gelegenheid waarop mensen over de hele wereld hun vaders eerden voor hun liefde, wijsheid en onvoorwaardelijke steun.

Maar te midden van deze feestelijke sfeer waren er ook veel mensen die geloofden dat vaders niet alleen op Vaderdag, maar ook op andere momenten in het jaar waardering verdienden. Ze begrepen dat vaders er altijd voor ons zijn, klaar om te luisteren, te helpen en te inspireren.

En zo begonnen deze mensen, vol warmte en genegenheid, op zoek te gaan naar iets speciaals om hun vaders te laten zien hoeveel ze gewaardeerd werden. Ze ontdekten een schatkist vol heren sieraden, een verzameling van stoere en stijlvolle accessoires die perfect pasten bij de unieke persoonlijkheid van hun vaders.

In deze magische collectie vonden ze stoere edelsteen kralen om zelf armbanden met symbolische betekenis te maken en gepersonaliseerde hangers met initialen die een diepe band vertegenwoordigden. Het waren stukken die de liefde en bewondering voor hun vaders op een unieke en betekenisvolle manier konden uitdrukken.

Met een twinkeling in hun ogen wisten deze mensen dat ze hun vaders iets buitengewoons konden geven. Iets dat hun vaders elke dag konden dragen en dat hen eraan zou herinneren hoe belangrijk ze waren. Ze vonden het niet nodig om te wachten op Vaderdag om hun waardering te tonen - ze wilden dat hun vaders elke dag wisten hoezeer ze geliefd waren.

En dus gingen ze naar de winkel, vol enthousiasme en opwinding, om een perfect herensieraad uit te kiezen. Ze waren verheugd over de veelzijdigheid van de collectie, met zorgvuldig geselecteerde stukken die de persoonlijkheid en stijl van elke vader weerspiegelden.

Met een glimlach op hun gezichten wisten deze mensen dat ze iets bijzonders hadden gevonden. Iets waarmee ze hun vaders konden laten zien dat ze altijd in hun gedachten waren, dat ze altijd een speciaal plekje in hun hart hadden.

En zo verspreidde de boodschap van waardering en liefde zich verder dan alleen op Vaderdag. Deze mensen begrepen dat het niet alleen ging om één speciale dag, maar om het koesteren van de band met hun vaders gedurende het hele jaar.

Dus, als u het gevoel heeft dat uw vader altijd wel iets leuks heeft verdiend, nodigen we u uit om onze heren sieraden collectie te bekijken. Vind het perfecte sieraad dat past bij de persoonlijkheid van uw vader of maak zelf een mooi herdenkingssieraad voor als uw vader is overleden en laat hem zien dat hij altijd in uw gedachten is, elke dag van het jaar.

😍 Dus laten we samen aan onze vaders denken, niet alleen op Vaderdag, maar elke dag! 😍

KORTING

Dit weekend geven we 15% korting op uw bestelling bij 't Kralenstulpje!

De code welke u hiervoor kunt gebruiken is: VADERDAG2023 en is geldig vanaf 13:15 uur vanmiddag tot en met morgen,  zondag 18 juni 2023.

(M.u.v. cadeaubonnen, verrrassingspakketten en gepersonaliseerde labeltjes)

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje in het winkelmandje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend wanneer u op het plusje heeft geklikt. Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl  voordat u op de bestel knop drukt.
Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

💎 NIEUWE ARTIKELEN 💎

Er zijn afgelopen week heel veel nieuwe artikelen binnnen gekomen! Klik op de afbeelding om er naar toe te gaan!

 

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!


Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

Esther de Jonge

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | Instagram |  Tutorials

 

Klik hier om terug te keren naar het nieuwsbrieven archief

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss