Beste kralenliefhebber,

Gezelligheid voor de kerst - Nieuwe Ontwikkelingen en Spannende Verlotingen!

Kerst engeltjes maken met kralen

Terwijl de regen tegen de ramen tikt en de dagen korter worden, brengen we graag wat warmte en vreugde in uw leven met opwindend nieuws van 't Kralenstulpje. Laten we beginnen met een bijzonder trotse aankondiging: vanaf vandaag is 't Kralenstulpje officieel een geregistreerd merk! Dit is een mijlpaal waar we ontzettend trots op zijn. Het registreren van een merk is geen eenvoudig proces; na een aantal maanden wachten en de mogelijkheid voor bezwaren, is ons unieke logo en merknaam nu officieel erkend. Een moment van vreugde en erkenning voor ons harde werk!

Kralenstulpje logo is een merk!

Wekelijkse Verloting - Spanning Elke Week!

Voor degenen die ons volgen op Facebook en Instagram, is onze wekelijkse verloting al een bekend fenomeen. Elke klant doet automatisch mee via hun ordernummer. Elke week maken we de winnaars bekend via een filmpje op onze Facebookpagina. Geen zorgen als u het filmpje mist; de winnaar krijgt de prijs automatisch toegestuurd! Benieuwd naar de prijzen? Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte. Deze week hebben we zelfs meer dan twee winnaars en de prijzen blijven nog even een verrassing!

Uw Ervaring is Kralen Waard!

Bent u tevreden met uw aankoop bij 't Kralenstulpje? We hebben al veel prachtige beoordelingen ontvangen bij WebwinkelKeur, maar zouden ook graag uw mening horen op Google. Uw positieve feedback helpt ons enorm met de vindbaarheid en is onmisbaar voor ons. Deel uw ervaring eenvoudig via deze Google-recensielink.

Laat ons weten als u uw recensie heeft geplaatst door een mail te sturen naar info@kralenstulpje.nl. Als dank ontvangt u een kortingscode voor 15% korting op uw volgende bestelling.

Sinterklaas komt eraan!

Sinterklaas en kralen maken

En natuurlijk, de gezellige tijd van Sinterklaas staat voor de deur. Heeft u onze speciale Sinterklaaspagina al gezien? We hebben een leuk Sinterklaasverhaal voor u klaarstaan onder onze artikelen. Perfect om alvast te lezen op een gezellige herfstavond!

Een Nieuwe Trend in Sieraden: Mannen aan de Slag!

Een Nieuwe Trend in Sieraden: Mannen aan de Slag!

We leven in een fascinerende tijd waarin creatieve expressie geen grenzen kent, en dat zien we ook terug bij 't Kralenstulpje. Het is ons opgevallen – en we zijn er ontzettend enthousiast over – dat steeds meer mannen de wereld van het sieraden maken ontdekken. Dit is een inspirerende ontwikkeling die we graag met u willen delen.

Het maken van sieraden is lang gezien als een voornamelijk vrouwelijke bezigheid, maar die tijden zijn veranderd. Bij 't Kralenstulpje zien we een groeiend aantal mannelijke klanten, wat aantoont dat creativiteit geen gender kent. Sterker nog, ongeveer 35% van onze klanten zijn nu mannen! Deze verschuiving is niet alleen spannend, maar ook een teken van een bredere culturele verandering waarin genderstereotypen worden doorbroken.

Waarom Mannen van Sieraden Maken Houden

Mannen vinden steeds meer hun weg in het maken van sieraden, en met goede reden. Het is een vorm van zelfexpressie, een manier om unieke, persoonlijke cadeaus te maken, en een ontspannende hobby die creativiteit en vakmanschap combineert. Van het ontwerpen van robuuste, mannelijke sieraden tot het fijne werk met kleine kraaltjes en edelsteen kralen, er is voor ieder wat wils.

Mannen met houten kralen

Ons Aanbod voor de Creatieve Man

Bij 't Kralenstulpje verwelkomen we deze groep enthousiastelingen met open armen. We hebben een uitgebreid assortiment aan materialen die aansluiten bij de veelzijdige smaken en stijlen van onze mannelijke klanten. Of het nu gaat om het maken van stoere lederen armbanden, elegante manchetknopen of gepersonaliseerde sleutelhangers, wij hebben alles in huis om uw creatieve projecten te ondersteunen.

Een Uitnodiging aan Alle Mannen

Of u nu al ervaring heeft met het maken van sieraden, of nieuwsgierig bent om te beginnen, we nodigen alle mannen uit om deze boeiende hobby te verkennen. Er is geen betere tijd dan nu om te starten met een nieuwe, creatieve uitdaging.

Tot slot, dank voor uw voortdurende steun en enthousiasme. Uw tevredenheid is onze grootste drijfveer.

 

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!


Klantenservice   Gratis bij uw bestelling

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | Instagram |  Tutorials

 

Klik hier om terug te keren naar het nieuwsbrieven archief

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss