20 x verzilverde eindstukjes voor ketting of armband 6,5mm x 4mm gat 2mm 2e gat: 1mm

Artikelnummer: Bak 101
Vorige Artikel 4 van 73 Volgende
€ 0,99 (inclusief btw)
Voorraad 398 stuks

Verzilverde eindstukjes voor ketting of armband 6,5mm x 4mm gat 2mm 2e gat: 1mm

Verzilverde eindstukjes voor ketting of armband 6,5mm x 4mm gat 2mm 2e gat: 1mm zijn geweldige accessoires om je eigen sieraden te maken. Het verzilverde materiaal geeft een elegante uitstraling aan je creatie. Deze eindstukjes zijn speciaal ontworpen om aan het einde van een ketting of armband te bevestigen. 

Het formaat van de eindstukjes is 6,5mm x 4mm met een gat van 2mm. Dit maakt het gemakkelijk om ze te bevestigen aan een ketting of armband van dezelfde grootte. Het tweede gat van 1mm is handig om bijvoorbeeld een bedeltje aan te hangen. 

Je kunt deze eindstukjes gebruiken om een persoonlijk tintje aan je sieraden te geven. Je kunt er verschillende kleuren kralen of bedeltjes aan bevestigen om jouw eigen unieke sieraad te creëren. Het is ook handig als je sieraden wilt repareren en de originele eindstukjes kwijt bent. 

Kortom, met deze verzilverde eindstukjes voor ketting of armband 6,5mm x 4mm gat 2mm 2e gat: 1mm kun je op een eenvoudige manier je eigen sieraden maken of repareren. Het materiaal is van goede kwaliteit en geeft een elegant uiterlijk aan je sieraden.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss