-33%

C.a. 100 x splitringetjes 6mm Hematiet kleur

Artikelnummer: kastje 9 voorraad stelling A-10 (12 gram)
Artikel 30 van 49
€ 2,25 € 1,50 (inclusief btw)

Splitringetjes 6mm Hematiet kleur

Voeg duurzaamheid en betrouwbaarheid toe aan uw sieradenontwerpen met onze 6mm hematietkleurige splitringetjes! Deze kleine maar krachtige sieradenonderdelen zijn essentieel voor het maken van stevige verbindingen in armbandjes, kettingen, sleutelhangers en meer.

Deze splitringetjes hebben een diameter van 6mm, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende sieradenprojecten. Of u nu edelsteen kralen, metalen kralen of andere elementen aan elkaar wilt bevestigen, deze splitringetjes bieden een veilige en duurzame oplossing.

De hematietkleur voegt een elegante en moderne uitstraling toe aan uw sieradenontwerpen. Ze zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de esthetiek van uw creaties.

Of u nu een ervaren sieradenmaker bent of net begint met kralen kopen, deze 6mm hematietkleurige splitringetjes zijn een waardevolle toevoeging aan uw sieradengereedschapskist. Ze zorgen ervoor dat uw sieraden sterk en duurzaam zijn, terwijl ze ook een vleugje stijl toevoegen.

Bekijk de veelzijdigheid en functionaliteit van onze splitringetjes en maak sieraden die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Voeg een professionele afwerking toe aan uw ontwerpen met deze essentiële sieradenonderdelen! 🔗🔑🛍️

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Hematiet kleur

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss