c.a. 5 gram Miyuki delica's 11/0 - Grey Transparant matte (op is op)

Artikelnummer: kantoor lade 198 40749-11
Vorige Artikel 19 van 47 Volgende
€ 2,25 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Delica 11/0 Miyuki Grey Transparant matte DB0749

Delica 11/0 Miyuki Grey Transparant Matte (DB-0749)

Bij 't Kralenstulpje stellen we met trots onze Delica 11/0 Miyuki Grey Transparant Matte (DB-0749) kralen aan u voor. Deze cilindervormige glaskraaltjes behoren tot de topklasse wat betreft kwaliteit en vormvastheid.

Uitmuntende Kwaliteit en Vormvastheid

Miyuki staat bekend om de ongeëvenaarde kwaliteit van hun kralen, en de Grey Transparant Matte (DB-0749) is hier geen uitzondering op. Deze kralen zijn precies en uniform in grootte, wat essentieel is voor het creëren van prachtige en duurzame rijgpatronen. Uw zelfgemaakte sieraden zullen hun schoonheid behouden, zelfs na veelvuldig dragen.

Deze kralen zijn afgewerkt met een elegante grijze transparante matte coating, waardoor ze een zachte en verfijnde uitstraling hebben. Deze subtiele matte afwerking voegt een vleugje klasse toe aan uw sieradenprojecten en maakt ze geschikt voor zowel alledaagse stijl als speciale gelegenheden.

Perfect Gelijkmatige Kralen

Deze kralen zijn buitengewoon gelijkmatig van vorm, wat het mogelijk maakt om precieze en symmetrische rijgpatronen te maken. Of u nu eenvoudige ontwerpen of complexe patronen wilt maken, met deze kralen kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we uw passie voor het maken van zelfgemaakte sieraden en streven we ernaar om hoogwaardige materialen te bieden. Onze collectie Miyuki kralen, waaronder de Delica 11/0 Miyuki Grey Transparant Matte (DB-0749), wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat uw sieradenprojecten een groot succes worden.

Begin vandaag nog met het creëren van prachtige sieraden en ontdek de veelzijdigheid van onze Miyuki kralen. Bestel uw Grey Transparant Matte (DB-0749) bij 't Kralenstulpje en voeg een vleugje elegantie toe aan uw zelfgemaakte sieraden.

Type: glas, miyuki delica's, miyuki kralen

Type: glas, miyuki delica's, miyuki alle soorten
Kleurtype: transparant matte
Kleur: grijs
Vorm: cillinder
Maat range: 2 mm, 11/0
Rijggat: 0.8 mm
Lengte: 1.6 mm
Breedte: 1.3 mm
Dikte: 1.3 mm

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss