30 x roze licht blauwe crackle glaskralen van 8mm gat: c.a. 1,5mm

Artikelnummer: Blokhut stelling B-169
Artikel 5 van 40
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 19 stuks

Roze licht blauwe crackle glaskralen van 8mm gat: c.a. 1,5mm

Roze en Lichtblauwe Crackle Glaskralen (8mm, Gat: Ongeveer 1,5mm)

In onze collectie vindt u prachtige crackle glaskralen in zowel roze als lichtblauw, met een diameter van 8mm en een gat van ongeveer 1,5mm. Deze kralen bieden u de mogelijkheid om uw creatieve sieradenprojecten een speelse en unieke uitstraling te geven.

Of u nu een beginnende hobbyist bent of een ervaren sieradenmaker, deze crackle glaskralen zijn een waardevolle aanvulling op uw voorraad. Ze kunnen worden gebruikt voor diverse sieradenprojecten, waaronder het maken van kleurrijke armbanden, vrolijke kettingen en levendige oorbellen.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de behoefte aan hoogwaardige kralen en sieradenonderdelen. Onze crackle glaskralen zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden een dynamische en opvallende uitstraling. De combinatie van roze en lichtblauw voegt een levendig en vrolijk element toe aan uw sieradencreaties, en het gat van ongeveer 1,5mm maakt ze compatibel met verschillende koorden en draden.

Deze crackle glaskralen kunnen gebruikt worden om een speels tintje aan uw ontwerpen toe te voegen. Ze zijn perfect om uw sieraden aan te passen aan vrolijke en kleurrijke gelegenheden. Bovendien zijn ze geschikt voor allerlei ontwerpstijlen, van bohemien tot eigentijds.

Als u op zoek bent naar kralen om te kopen of sieraden onderdelen om uw zelf gemaakte sieraden te verbeteren, dan zijn deze roze en lichtblauwe crackle glaskralen een uitstekende keuze. Voeg vandaag nog een vleugje speelsheid en levendigheid toe aan uw creaties met deze prachtige kralen.

Dank u voor uw keuze bij 't Kralenstulpje, waar we hoogwaardige materialen bieden om uw sieradenprojecten tot leven te brengen.

Specificatie Omschrijving
Kleur Mix kleuren
Maat kralen 8mm

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss