10 x edelsteen kraal Facet India Agate 10mm gat: 1mm Carmelia

Artikelnummer: Stelling E-17 bak madelief
Artikel 25 van 43
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 14 stuks

Edelsteen kraal Facet India Agate 10mm gat: 1mm Carmelia

De edelsteen kraal Facet India Agate in de prachtige Carmelia kleur, met een diameter van 10 mm en een gat van 1 mm, is een betoverende toevoeging aan uw sieradencreaties. Agaat, en specifiek de India Agate, staat bekend om zijn diverse positieve eigenschappen.

Agaat wordt traditioneel gezien als een edelsteen die de aura reinigt en stabiliseert. Het heeft het vermogen om negativiteit om te zetten in positieve energie, en het kan de mentale functies verbeteren. Dit omvat verbeterde concentratie, scherpere perceptie en een versterkt analytisch vermogen.

Deze mooie kraal met zijn facetgeslepen afwerking geeft uw sieraden een extra sprankeling en diepte. Bovendien staat Agaat bekend om zijn kalmerende effect. Het kan helpen bij het verminderen van innerlijke woede en spanning, en het creëert een gevoel van geborgenheid en veiligheid.

Agaat wordt vaak gebruikt om de geest, het lichaam en de ziel in balans te brengen, evenals om innerlijke rust te vinden en jezelf te aarden.

Hoewel de eigenschappen van Agaat gebaseerd zijn op eeuwenlange ervaringen van mensen en niet wetenschappelijk bewezen zijn, blijft het een prachtige en betekenisvolle keuze voor uw zelf gemaakte sieraden. Onthoud echter dat bij gezondheidsklachten altijd professioneel advies moet worden ingewonnen bij een zorgverlener zoals uw huisarts.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss