2 x Bloem facet crystal glas kralen 13 x 13,5 x 8,5mm gat: 1mm Plum Pale Green

Artikelnummer: Stelling F-04 bak kleur
Artikel 8 van 17
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 28 stuks

Bloem facet crystal glas kralen 13 x 13,5 x 8,5mm gat: 1mm Plum Pale Green

Deze bloemvormige facet crystal glaskralen in de kleuren Plum en Pale Green hebben een afmeting van 13 x 13,5 x 8,5 mm met een gatgrootte van 1 mm. Ze zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan sieraden, maar door hun schitterende facetten vangen ze het licht prachtig, vooral in de zon. Dit maakt ze bij uitstek geschikt om te gebruiken als suncatchers of zonnehangers voor het raam.

De rijke, diepe kleur van de Plum gecombineerd met de zachte tint van Pale Green geeft deze kralen een unieke en aantrekkelijke uitstraling. Ze zijn perfect voor het maken van opvallende sieraden zoals kettingen, armbanden, oorbellen, of zelfs als onderdeel van een groter kunstwerk of decoratie in huis.

Door het ophangen van deze kralen voor een raam, waar ze direct zonlicht kunnen vangen, creëer je een betoverend lichtspel dat de ruimte op een kunstzinnige manier verrijkt. Deze kralen zijn niet alleen functioneel als onderdeel van sieraden, maar ook als decoratief element dat de schoonheid en sfeer van elke omgeving verhoogt.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss