10 x synthetische Hematiet kralen 6mm goud column gat 2mm

Artikelnummer: Stelling M-08 Bak Floral
Artikel 43 van 203
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 15 stuks

Synthetische Hematiet kralen  6mm goud column gat 2mm

Bij 't Kralenstulpje presenteren we met vreugde onze Half edelsteen Hematiet kralen in een schitterende gouden column vorm met een 2mm gat. Deze kralen combineren vakmanschap met de diepgaande eigenschappen van Hematiet, waardoor uw sieradenprojecten niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een diepere betekenis dragen.

Hematiet staat bekend om zijn aardende, beschermende en harmoniserende eigenschappen, en deze kralen vormen daarop geen uitzondering. Als een krachtig energetisch schild helpen ze negativiteit af te weren en positiviteit te bevorderen. Daarnaast wordt Hematiet geassocieerd met het vergroten van zelfrespect en wilskracht, waardoor uw innerlijke kracht en zelfvertrouwen kunnen groeien.

Een belangrijk aspect van Hematiet is het vermogen om energie te verhogen en vitaliteit te stimuleren. Hierdoor wordt het echter geadviseerd om deze kralen niet in uw slaapkamer te plaatsen, aangezien ze een stimulerend effect kunnen hebben dat uw slaap kan beïnvloeden. Verder staan ze bekend om het bevorderen van concentratie en geheugen, wat ze tot waardevolle metgezellen maakt tijdens uw dagelijkse activiteiten.

Deze gouden column Hematiet kralen voegen niet alleen een vleugje elegantie toe aan uw sieraden, maar dragen ook bij aan een gevoel van innerlijke balans en kracht. We nodigen u uit om te ontdekken hoe deze kralen uw creatieve projecten verrijken en tegelijkertijd een positieve energie uitstralen.

Bij 't Kralenstulpje hechten we veel waarde aan het bieden van hoogwaardige producten en het delen van de diepere betekenis van natuurlijke edelstenen. Maak sieraden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op uw welzijn en energie. Laat de kracht van Hematiet kralen u inspireren terwijl u prachtige sieradenonderdelen maakt.

En wij vinden deze natuursteen vooral gewoon heel erg mooi!

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Goud kleur
Maat kralen 6mm

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss