Armband met elastiek met Mix Tijgeroog edelsteen kralen 10mm

Artikelnummer: Stelling C-21
Artikel 25 van 81
€ 14,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Armband met elastiek met Mix Tijgeroog edelsteen kralen 10mm

Deze prachtige armband met elastiek is samengesteld uit mix Tijgeroog edelsteen kralen van 10 mm. Deze kralen zijn geverfd en verwarmd om hun unieke uitstraling te bereiken. 

Tijgeroog staat bekend om zijn beschermende en aardende eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met het versterken van zelfvertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. Deze eigenschappen maken Tijgeroog een geliefde keuze bij zowel mannen als vrouwen.

Het is echter belangrijk op te merken dat deze kralen zijn geverfd en verwarmd om hun kleur te verkrijgen, en dit kan van invloed zijn op hun eigenschappen. Wees er ook van bewust dat edelstenen, hoewel ze mogelijk positieve eigenschappen hebben, geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional, zoals uw huisarts.

Deze armband is niet alleen een modieus accessoire, maar kan ook dienen als een herinnering aan de krachtige eigenschappen van Tijgeroog terwijl u hem draagt.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss