10 x edelsteen kraal van Frosted Sodalite 10mm gat: 1,2mm

Artikelnummer: Stelling K-17 bak Jule
Artikel 18 van 44
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 20 stuks

Edelsteen kraal van Frosted Sodalite 10mm gat: 1,2mm

De Frosted Sodalite edelsteen kraal, met zijn zachte matte afwerking, voegt een vleugje elegantie en mysterie toe aan uw sieradencreaties. Met een diameter van 10 mm is deze kraal ideaal voor het maken van armbanden, kettingen en andere prachtige sieradenstukken.

Sodalite is een steen die vaak wordt geassocieerd met helder denken en communicatie. Het helpt de geest te verhelderen en verbetert intellectuele capaciteiten. Deze edelsteen wordt vaak gedragen door mensen die streven naar zelfexpressie en communicatievaardigheden.

De matte afwerking van de Frosted Sodalite kraal geeft een subtiele, bijna fluweelachtige uitstraling aan uw sieraden. Het matte oppervlak voelt zacht aan en straalt een gevoel van rust uit.

Of u nu sieraden maakt om uw communicatievaardigheden te verbeteren of gewoon houdt van de rustige uitstraling van matte stenen, de Frosted Sodalite edelsteen kraal is een uitstekende keuze. Het symboliseert helderheid, communicatie en sereniteit.

Laat uw creativiteit stromen en gebruik deze prachtige Frosted Sodalite kralen om sieraden te maken die niet alleen mooi zijn om te dragen, maar ook een gevoel van helder denken en rust uitstralen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss