10 x edelsteen kraal van frosted Picasso stone Jasper 10mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling E-20 Bak Leuk zakje
Artikel 17 van 44
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 29 stuks

Edelsteen kraal van frosted Picasso stone Jasper 10mm gat: 1mm

De frosted Picasso stone Jasper kraal, met zijn kenmerkende matte afwerking en intrigerende patronen, voegt een vleugje natuurlijke schoonheid en diepgang toe aan uw zelfgemaakte sieraden.

Picasso stone Jasper, ook bekend als Picasso Jasper of Picasso Marble, is een variant van Jaspis met opvallende aders en levendige kleurpatronen die lijken op artistieke penseelstreken. Deze edelsteen staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en wordt geassocieerd met innerlijke rust, creativiteit en het overwinnen van uitdagingen.

Het matte, frosted oppervlak van deze kraal geeft een subtiele elegantie en een moderne uitstraling, waardoor het perfect is voor diverse sieradenontwerpen. Met een diameter van 10 mm is deze kraal ideaal voor het maken van statementkettingen, opvallende armbanden en oorbellen met een dramatisch effect.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de poreuze aard van Picasso stone Jasper kan leiden tot verkleuring bij langdurig contact met andere materialen. Het wordt daarom aanbevolen om deze kraal te beschermen en gescheiden te houden van andere sieraden om zijn natuurlijke pracht te behouden.

Met zijn unieke uitstraling en symbolische betekenis is de frosted Picasso stone Jasper kraal niet alleen een decoratief element, maar ook een krachtig symbool van verbondenheid met de natuur en innerlijke groei. Voeg deze prachtige kraal toe aan uw collectie en creëer betekenisvolle sieraden die de schoonheid van de natuur weerspiegelen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss