10 x edelsteen kraal van Topaz Jade 10mm gat ca: 1mm

Artikelnummer: bak 200
Artikel 15 van 43
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Edelsteen kraal van Topaz Jade 10mm gat ca: 1mm

De Topaz Jade edelsteen kraal, met zijn stralende gouden tinten, voegt een vleugje warmte en elegantie toe aan uw sieradencreaties. Met een diameter van 10 mm is deze kraal ideaal voor het maken van armbanden, kettingen en andere prachtige sieradenstukken.

Topaz Jade straalt een positieve en stimulerende energie uit. Het wordt vaak geassocieerd met welvaart, geluk en overvloed. Deze steen kan u helpen uw doelen te bereiken en uw zelfvertrouwen te vergroten.

De warme gouden kleur van deze kraal doet denken aan de glinstering van de zon. Het oppervlak van de kraal is glad en geeft een gevoel van luxe en schoonheid.

Of u nu sieraden maakt voor uzelf of als geschenk voor iemand speciaal, de Topaz Jade edelsteen kraal voegt een vleugje rijkdom en positiviteit toe aan uw creaties. Het is een symbool van welvaart en welzijn.

Laat uw creativiteit stromen en gebruik deze prachtige Topaz Jade kralen om sieraden te maken die niet alleen mooi zijn om te dragen, maar ook een gevoel van optimisme en overvloed uitstralen.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss