10 x edelsteen kraal van Aquamarine 10mm gat: 1mm

Artikelnummer: Onder M-34 Bak 1
Artikel 28 van 43
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 13 stuks

Edelsteen kraal van Aquamarine 10mm gat: 1mm

De Aquamarine edelsteen kraal, met zijn kalmerende blauwe tinten, brengt een vleugje sereniteit en frisheid in uw sieradencreaties. Met een diameter van 10 mm is deze kraal ideaal voor het maken van armbanden, kettingen en andere prachtige sieradenstukken.

Aquamarine staat bekend om zijn verfrissende energie en wordt vaak geassocieerd met de zee en de lucht. Het heeft een kalmerend effect op de geest en helpt stress te verminderen. Deze steen wordt vaak gedragen als een talisman voor bescherming tijdens reizen over water.

De serene blauwe kleur van de Aquamarine kraal doet denken aan heldere wateren en een diepe, rustige oceaan. Het oppervlak van de kraal is glad en straalt een gevoel van kalmte en vrede uit.

Of u nu sieraden maakt om uw eigen gemoedstoestand te verbeteren of om een gevoel van vrede aan anderen over te brengen, de Aquamarine edelsteen kraal is een uitstekende keuze. Het symboliseert sereniteit, bescherming en helderheid.

Laat uw creativiteit stromen en gebruik deze prachtige Aquamarine kralen om sieraden te maken die niet alleen mooi zijn om te dragen, maar ook een gevoel van rust en sereniteit uitstralen.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss