10 x edelsteen kraal van Crackle Fire Agaat Orange 12mm gat: 1,5mm

Artikelnummer: I-5 achter opbouw bak21
Artikel 12 van 25
€ 4,99 (inclusief btw)
Voorraad 16 stuks

Edelsteen kraal van Crackle Fire Agaat Orange 2mm gat: 1,5mm

De edelsteen kraal van Crackle Fire Agaat in de kleur Orange, met een diameter van 12 mm en een gat van 1,5 mm, is een opvallend en levendig onderdeel voor uw sieradencreaties.

Fire Agaat staat bekend om zijn levendige kleuren en energieke uitstraling. Deze kraal in het levendige oranje voegt een vleugje warmte en vitaliteit toe aan uw ontwerpen. De unieke barstjes in de kraal, gecreëerd door het barsten en verhitten van de steen, geven elk stuk een eigen karakter en visuele aantrekkingskracht.

De kraal is zorgvuldig geverfd en verhit om zijn prachtige kleur en glans te bereiken, waardoor hij een opvallend element vormt in uw sieradenstukken. Het levendige oranje trekt de aandacht en voegt een speels en expressief element toe aan uw ontwerpen.

Het gebruik van Crackle Fire Agaat kralen in uw sieradenontwerpen kan een gevoel van energie, passie en creativiteit toevoegen. Deze kraal is perfect voor het maken van opvallende statement-stukken die uw persoonlijkheid en stijl benadrukken.

Het is belangrijk op te merken dat edelstenen, hoewel ze mogelijk positieve eigenschappen hebben, geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional.

Laat uw creativiteit de vrije loop en gebruik deze prachtige Crackle Fire Agaat kraal in Orange om unieke en expressieve sieraden te creëren die een blijvende indruk achterlaten.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss