10 x verzilverde Hematiet edelsteen kraal niet magnetisch 8 x 8mm,gat: 1mm

Artikelnummer: Lade 38
Artikel 135 van 161
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 777 stuks

Verzilverde Hematiet half edelsteen kraal niet magnetisch 8 x 8mm,gat: 1mm

Maak prachtige sieraden met onze verzilverde Hematiet half edelsteen kraal. Met een afmeting van 8x8mm en een gat van 1mm biedt deze kraal talloze mogelijkheden om unieke ontwerpen te realiseren.

De verzilverde Hematiet kraal heeft een elegante zilveren kleur en een gladde textuur, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan uw sieraden. Bovendien is deze kraal niet magnetisch. 

Maak gebruik van deze verzilverde Hematiet kralen om armbanden, kettingen en andere sieraden te maken. Combineer ze met andere kralen, bedeltjes en koordmaterialen om persoonlijke en unieke sieraden te maken.

Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar om betaalbare kralen van hoge kwaliteit aan te bieden. Onze verzilverde Hematiet half edelsteen kralen zijn daar een voorbeeld van. U kunt ze vinden in ons uitgebreide assortiment in onze kralenwinkel.

Ontdek ons brede scala aan kralen, bedeltjes en andere sieradenbenodigdheden om uw creativiteit de vrije loop te laten. Of u nu een ervaren sieradenmaker bent of net begint, onze kralenwinkel heeft alles wat u nodig heeft om uw sieradenprojecten tot leven te brengen.

Bijk onze kralenwinkel en laat u inspireren door de mogelijkheden die onze verzilverde Hematiet kralen bieden. Maak uw keuze, laat uw creativiteit stromen en maak prachtige, unieke sieraden. 

Er wordt gezegd dat Hematiet verschillende positieve eigenschappen heeft. Hier zijn enkele van de vermeende voordelen die aan hematiet worden toegeschreven:

1. Aardende eigenschappen: Hematiet wordt vaak beschouwd als een krachtige steen voor aarding. Het wordt gezegd dat het helpt om een sterke verbinding met de aarde tot stand te brengen en onevenwichtigheden in het energetische systeem te harmoniseren. Dit kan helpen om gevoelens van rust, stabiliteit en evenwicht te bevorderen.

2. Beschermende werking: Hematiet wordt vaak gezien als een steen met een beschermende werking. Het wordt verondersteld negatieve energieën af te weren en een schild van bescherming om de drager heen te creëren. Dit kan helpen om de aura te zuiveren en te beschermen tegen negativiteit, waardoor een gevoel van veiligheid en geborgenheid ontstaat.

3. Energetisch evenwicht: Hematiet wordt geassocieerd met het harmoniseren van de energieën in het lichaam. Het wordt gezegd dat het de yin-yang-balans verbetert, de chakra's in evenwicht brengt en de circulatie van energie stimuleert. Dit kan helpen om blokkades op te heffen, vitaliteit te vergroten en het algehele welzijn te bevorderen.

4. Stimuleert moed en zelfvertrouwen: Hematiet wordt vaak geassocieerd met het vergroten van moed, wilskracht en zelfvertrouwen. Het wordt gezegd dat het helpt om angsten te overwinnen, assertiviteit te bevorderen en zelfbewustzijn te vergroten. Dit kan mensen ondersteunen bij het nemen van beslissingen, het overwinnen van uitdagingen en het bereiken van persoonlijke doelen.

5. Verbetering van concentratie en focus: Hematiet wordt soms gebruikt als een steen om de concentratie en focus te verbeteren. Het wordt verondersteld de geest helder en gefocust te houden, waardoor afleiding wordt verminderd en productiviteit wordt gestimuleerd. Dit kan nuttig zijn voor mensen die zich willen concentreren tijdens studie, werk of meditatie.

Hoewel hematiet door velen als waardevol wordt beschouwd, is het belangrijk op te merken dat deze vermeende eigenschappen voornamelijk gebaseerd zijn op folklore en overtuigingen. Het is altijd het beste om je eigen ervaringen en intuïtie te volgen bij het werken met edelstenen en mineralen.

Maar wij vinden deze natuursteen vooral gewoon heel erg mooi!

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss