10 x edelsteen kraal Malaysia Jade Green 8mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling L-14 bak ik ben jarig
Artikel 8 van 171
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 58 stuks

Edelsteen kraal Malaysia Jade Green 8mm gat: 1mm

Deze 8 mm half edelsteen kraal in een levendige groene tint is een uitstekende keuze voor het verrijken van uw zelf gemaakte sieraden. Gemaakt van Malaysia Jade, straalt deze kraal een natuurlijke schoonheid uit die uw armbandjes, kettingen en oorbellen een unieke uitstraling zal geven.

De heldere groene kleur van deze Malaysia Jade kraal voegt een verfrissende en levendige touch toe aan uw zelf gemaakte sieraden. Of u nu een ervaren sieradenmaker bent of net begint met het maken van armbandjes, kettingen en oorbellen, deze kraal zal zeker de aandacht trekken.

Malaysia Jade, hoewel geen natuurlijke jade, wordt gewaardeerd om zijn schoonheid en kleur. Het kan ook een gevoel van rust en harmonie bevorderen. Het is echter belangrijk op te merken dat de eigenschappen van Malaysia Jade kunnen verschillen van die van natuurlijke jade. Voor specifieke betekenissen kunt u altijd deskundig advies inwinnen bij specialisten in edelsteen kralen. Vergeet niet dat de genoemde eigenschappen niet gebaseerd zijn op wetenschappelijk bewijs en dat het aan te raden is om bij gezondheidsklachten altijd professioneel medisch advies in te winnen bij een huisarts.

Deze Malaysia Jade kraal in levendig groen voegt een vleugje natuurlijke pracht toe aan uw zelf gemaakte sieraden. Combineer het met andere sieraden onderdelen en kralen die u koopt om uw eigen unieke stukken te maken die perfect passen bij uw persoonlijke stijl. Maak uw sieradenprojecten nog specialer met deze prachtige edelsteen kraal.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss