10 x synthetische Hematiet kralen rond 6mm Gold

Artikelnummer: Blokhut stelling A-23
Artikel 34 van 82
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 36 stuks

Synthetische Hematiet kralen rond 6mm

3e en 4e foto is van: JoKo Sieraden uit Vught. Wilt u zelf zo'n armbandje kant en klaar? Zoek Joko Sieraden op via Facebook of stuur ons een berichtje.

Bij 't Kralenstulpje vindt u een uitgebreid assortiment aan sieraden onderdelen, perfect voor het maken van prachtige armbandjes en andere sieraden. Een van onze mooie opties zijn de synthetische Hematiet kralen, die verkrijgbaar zijn in een ronde vorm van 6 mm. Deze kralen hebben een schitterende glans en zijn ideaal voor het maken van stijlvolle en elegante creaties.

Onze webwinkel biedt een ruime selectie aan kralen, waaronder edelsteen kralen van hoge kwaliteit. De synthetische Hematiet kralen zijn bijzonder populair vanwege hun glinsterende uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor u eindeloos kunt combineren en uw eigen unieke sieraden kunt maken.

Wanneer u bij ons kralen koopt, kunt u erop vertrouwen dat u materialen van goede kwaliteit ontvangt. De synthetische Hematiet kralen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook duurzaam en geschikt voor diverse sieradenprojecten. U kunt ze gebruiken in combinatie met andere kralen en bedels om uw armbandjes en andere sieraden te personaliseren.

Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar om u de beste sieraden onderdelen en kralen te bieden, zodat u met plezier kunt beginnen aan uw creatieve reis. Laat uw fantasie de vrije loop en maak prachtige armbandjes en sieraden met onze mooie synthetische Hematiet kralen. Neem een kijkje in onze webshop en ontdek de mogelijkheden voor het maken van unieke sieraden!

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Goud kleur
Maat kralen 6mm

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss