Degelijke houten weefraam voor het weven van armbandjes met kralen (kies voor pakketpost)

Artikelnummer: Zolder
Artikel 22 van 81
€ 12,50 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Degelijke houten weefraam voor het weven van armbandjes met kralen

Dit weefraam is te gebruiken voor het weven met kralen.

Degelijk weefraam van sterk hout gemaakt. Dit weefraam voor is 26 cm lang en 11,5 cm breed. De grootste breedte om te weven is 9.5 cm. Heerlijk om te weven met kralen, maar ook met waxkoord een erg leuke manier om zelf sieraden te maken met kralen. Zoekt u de ideale kraal voor het weven, neemt u dan een kijkje bij onze rocailles!

Een degelijk houten weefraam is een essentieel hulpmiddel voor het weven van armbandjes met kralen. Het zorgt ervoor dat de draden op hun plaats blijven en het patroon gemakkelijk kan worden gevolgd. 

Het weefraam moet stevig genoeg zijn om het gewicht van de kralen te kunnen dragen en niet te buigen of te vervormen tijdens het weven. Het moet ook groot genoeg zijn om voldoende ruimte te bieden voor het weven van verschillende patronen en ontwerpen. 

Een houten weefraam heeft als voordeel dat het duurzaam is en lang meegaat. Bovendien geeft het een natuurlijke uitstraling aan het weefproces, wat bijdraagt aan een ontspannen en creatieve sfeer. 

Let bij het kiezen van een weefraam op de kwaliteit van het hout en de afwerking. Een gladde afwerking voorkomt dat de draden blijven haken en zorgt voor een gelijkmatige spanning tijdens het weven. 

Een degelijk houten weefraam voor het weven van armbandjes met kralen is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Het maakt het weefproces gemakkelijker, leuker en geeft een professionele uitstraling aan de creaties.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss