10 x natuursteen kralen met marble look 6mm Light pink-grey (op is op)

Artikelnummer: kastje 11/ 54934
Artikel 53 van 108
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Natuursteen kralen met marble look 6mm Light pink-grey

In onze collectie vindt u prachtige natuursteen kralen met een marmerlook, zoals deze 6mm Light Pink-Grey kralen. Deze kralen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar hebben ook een interessante samenstelling die de natuurlijke eigenschappen van het gesteente behoudt, terwijl de stevigheid en kwaliteit worden gewaarborgd.

Deze kralen zijn samengesteld uit een combinatie van polymeer en natuurlijk gesteente in poedervorm. Het doel hiervan is om de authentieke kenmerken van het gesteente te behouden, terwijl tegelijkertijd de duurzaamheid en stevigheid worden verbeterd. Door het gesteente in poedervorm te mengen met hars of lijm en vervolgens in een mal te gieten, kunnen we de gewenste vorm en structuur bereiken. Dit is essentieel, omdat het oorspronkelijke gesteente mogelijk niet sterk genoeg is om op zichzelf de gewenste vorm te behouden zonder enige aanpassing.

Deze unieke aanpak zorgt ervoor dat u kunt genieten van de prachtige marmerlook van de kralen, terwijl u ook profiteert van de duurzaamheid en kwaliteit die nodig zijn voor sieradenonderdelen. Of u nu armbandjes maakt voor uzelf of voor anderen, deze kralen voegen een vleugje elegantie en stijl toe aan uw creaties. Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar om u hoogwaardige sieradenonderdelen aan te bieden, zodat u met vertrouwen en creativiteit uw eigen unieke sieraden kunt maken.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss