4 x Vergulde Lobster sluiting messing 15 x 8 x 3mm oogje: 2mm Goud (nikkelvrij)

Artikelnummer: Lade 13
Artikel 27 van 111
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 47 stuks

Vergulde Lobster sluiting messing 15 x 8 x 3mm oogje: 2mm Goud (nikkelvrij)

De Vergulde Lobster sluiting van messing, met de afmetingen 15 x 8 x 3mm, is een perfecte keuze voor uw sieraden onderdelen wanneer u bezig bent met het maken van sieraden. Deze sluiting heeft een 2mm oogje, wat betekent dat u het kunt combineren met veel verschillende kralen.

Het feit dat deze sluiting verguld is, zorgt voor een warme, gouden glans die uw sieraden een luxe uitstraling geeft. Bovendien maakt het vergulden het slotje extra sterk.

Lobster sluitingen zijn bekend om hun robuuste en betrouwbare mechanisme. Ze zijn makkelijk te openen en te sluiten, maar blijven goed dicht wanneer ze gesloten zijn. Dit geeft u de zekerheid dat uw sieraden veilig blijven.

Deze sluiting is nikkelvrij, wat het een veilige optie maakt voor mensen die allergisch zijn voor nikkel. Dit betekent dat iedereen die u kent uw sieraden kan dragen, zonder zich zorgen te hoeven maken over allergische reacties.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle sluiting voor uw sieraden, dan is deze Vergulde Lobster sluiting van 't Kralenstulpje, uw favoriete online kralenwinkel, de perfecte keuze.

 

 

 

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Goud kleur

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss