10 x synthetische schijf kralen Hematiet 6 x 2mm gat: 2,5mm silver plated

Artikelnummer: Onder L-06 Bak 2/ A
Artikel 19 van 108
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 178 stuks

Synthetische schijf kralen Hematiet 6 x 2mm gat: 2,5mm silver plated, niet magnetisch

De 6 x 2 mm synthetische Hematiet schijf kralen met een gat van 2,5 mm en een zilveren plating zijn een prachtige keuze voor uw sieradenprojecten. Wat deze kralen echt bijzonder maakt, is hun niet-magnetische eigenschap, waardoor ze ideaal zijn voor allerlei creatieve toepassingen.

Naast hun visuele aantrekkingskracht dankzij de zilveren plating, hebben deze kralen de uitstraling van natuurlijk Hematiet. Hematiet staat bekend om zijn aardende en beschermende eigenschappen, hoewel het belangrijk is op te merken dat deze informatie gebaseerd is op ervaringen van mensen en geen wetenschappelijk bewezen feiten zijn. Hematiet wordt vaak geassocieerd met het absorberen van negatieve energie en het zuiveren van de aura, wat een gevoel van innerlijke rust kan bevorderen.

Hoewel de niet-magnetische aard van deze kralen een pluspunt is voor bepaalde sieradenprojecten, is het altijd aan te raden professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts, als u gezondheidsklachten heeft. Hoe dan ook, deze synthetische Hematiet schijf kralen voegen een prachtig element toe aan uw zelf gemaakte sieraden en zijn perfect voor het realiseren van uw creatieve visie.

 

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Zilver kleur
Maat kralen 6mm

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss