10 x edelsteen kraal Facet Natural Fire Crackle Agate 10mm gat: 1mm Light sky Blue

Artikelnummer: Lade 234
Artikel 39 van 44
€ 4,99 (inclusief btw)
Voorraad 19 stuks

Edelsteen kraal Facet  Natural Fire Crackle Agate 10mm gat: 1mm  Light sky Blue

De Edelsteen kraal Facet Natural Fire Crackle Agate in Light Sky Blue is een prachtige toevoeging aan elke sieradencollectie. Met een diameter van 10 mm en een gat van 1 mm biedt deze kraal een perfecte balans tussen elegantie en stijl.

Fire Crackle Agate staat bekend om zijn unieke barstpatronen en levendige kleuren, en deze kraal is daar geen uitzondering op. De lichte hemelsblauwe tint straalt rust en sereniteit uit, waardoor het een ideale keuze is voor het toevoegen van een vleugje natuurlijke schoonheid aan uw creaties.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht staat Fire Crackle Agate ook bekend om zijn spirituele betekenissen. Deze steen wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van emotionele balans en het versterken van de innerlijke kracht. Het dragen van sieraden met Fire Crackle Agate kan een gevoel van stabiliteit en harmonie creëren in het dagelijks leven.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat edelstenen zoals Fire Crackle Agate geen vervanging zijn voor medisch advies. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd raadzaam om een gekwalificeerde zorgverlener te raadplegen.

Voeg deze prachtige Edelsteen kraal Facet Natural Fire Crackle Agate toe aan uw collectie en laat zijn natuurlijke schoonheid en spirituele kracht uw sieradencreaties verrijken.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss