Echt Sterling 925 zilveren harmony ball Engelenroeper hartje

Artikelnummer: Onder H-12 Bak 7 / ZB925-11
Artikel 19 van 88
€ 24,99 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Echt Sterling 925 zilveren harmony ball Engelenroeper hartje

Deze echt Sterling 925 zilveren harmony ball Engelenroeper, verfraaid met een klankbol in de vorm van een hart, is een prachtig symbool van liefde en bescherming. Het glanzende zilveren hart, hoewel niet zichtbaar op foto's, straalt in werkelijkheid met een heldere glans, waardoor het een opvallend sieraad is. Deze handgemaakte, Mexicaanse kogel met belletje, ook bekend als bola, combineert traditioneel vakmanschap met een diepe symbolische betekenis.

De afmetingen van 34 x 25 x 15 mm maken dit sieraad tot een opvallende, maar elegante keuze voor iedereen die op zoek is naar een uniek accessoire. De harmony ball, bekend om zijn zachte belgeluid bij beweging, wordt al eeuwenlang gewaardeerd in vele culturen voor zijn vermogen om een gunstige invloed op de gemoedstoestand te hebben. Dit maakt het niet alleen een geliefd object voor meditatie en als geluksbrenger, maar ook een speciaal sieraad voor zwangere vrouwen.

Voor aanstaande moeders biedt de harmony ball een bijzondere manier om zich voor te bereiden op een ontspannen zwangerschap en een voorspoedige bevalling. Gedragen aan een lange ketting of leren veter, kan de bal laag op de buik worden geplaatst, zodat de baby het kalmerende belgeluid al vanaf ongeveer 20 weken zwangerschap kan horen. Dit speciale geluid helpt om een band tussen moeder en kind te creëren, die zowel voor als na de geboorte als rustgevend wordt beschouwd.

Kenmerkend voor de harmony ball is zijn bolvorm, een ontwerp dat vaak een gesloten vorm heeft om het delicate klankeffect te bewaren. Soms bevatten ze smalle gleuven die het geluid versterken. Binnenin de bol bevindt zich meestal een soort xylofoontje met een stalen kogeltje dat eroverheen rolt bij beweging, waardoor het unieke geluid ontstaat.

Dit massief zilveren harmony ball Engelenroeper sieraad met hartvormige klankbol is meer dan alleen een prachtig accessoire. Het is een liefdevolle herinnering aan de onzichtbare maar altijd aanwezige steun om ons heen, een bron van rust en een symbool van de onbreekbare band tussen moeder en kind. Het is een ideaal geschenk dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven, gekoesterd om zijn schoonheid en diepe betekenis.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss