Echt Sterling 925 zilveren harmony ball Engelenroeper hartje Brons

Artikelnummer: Onder J-12 Chech Kraal / ZB925-45
Artikel 58 van 88
€ 34,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Echt Sterling 925 zilveren harmony ball Engelenroeper hartje Brons

Deze Echt Sterling 925 zilveren Harmony Ball Engelenroeper in hartvorm, verrijkt met een bronskleurige bal, is een prachtig handgemaakt sieraad uit Mexico dat charme en betekenis toevoegt aan uw collectie. Met afmetingen van 22 x 27 x 18 mm en een binnenbal van 17 mm, combineert het vakmanschap met een persoonlijke touch, omdat u de mogelijkheid heeft om de binnenbal te verwisselen en zo het uiterlijk aan te passen.

Harmony Balls zijn al eeuwenlang een bron van troost en vreugde in vele culturen, geliefd om hun subtiele belgeluid dat bij elke beweging klinkt. Ze staan bekend om hun vermogen om positieve energie te brengen en te dienen als een meditatiehulpmiddel, maar ook als een talisman die geluk en bescherming biedt aan de drager.

Bijzonder geliefd onder zwangere vrouwen, staat de Harmony Ball bekend als een 'Engelenroeper', die niet alleen de moeder tijdens de zwangerschap kalmeert maar ook, vanaf ongeveer 20 weken, door de ongeboren baby gehoord kan worden. Het geluid van de bal wordt een bron van comfort, herkenbaar voor de baby zowel vóór als na de geboorte, waardoor het een unieke band tussen moeder en kind smeedt.

Gemaakt van diverse materialen, van glas tot edelsteen, en nu in dit geval Sterling zilver met een bronskleurige bal, biedt elke Harmony Ball een unieke esthetiek. Het hart van de bal bevat een klein xylofoontje waarover een balletje rolt om het kenmerkende geluid te creëren, een rustgevende melodie die gedurende de dag bij je draagt.

Dit specifieke model, met zijn hartvorm en de mogelijkheid om de kleur van de binnenbal te veranderen, staat symbool voor liefde en zorg. Het is niet alleen een prachtig sieraad maar ook een symbool van de onbreekbare band tussen moeder en kind, waardoor het een ideale keuze is voor een doordacht cadeau of een persoonlijk aandenken.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss