AVONDKLOK SIERADEN MAKEN

Ik kan het nog steeds bijna niet geloven, een avond klok. Niet dat ik zoveel de deur uit ga hoor, maar het feit dat het gewoon echt niet meer mag is toch best raar. Stel je voor dat ik het vergeet en dus toch gewoon zoals anders nog even naar de zaak toe wil gaan om iets na te kijken voor klanten of ik gewoon even een leuk sierraad voor mezelf te maken. Dan kost dat nu gewoon 95 euro. Die 95 euro besteed ik toch liever iets anders! Dus heb ik besloten om een leuk doosje te pakken en ik heb hier allemaal leuke materialen in gedaan zodat ik savonds mooi aan de slag kan gaan met het maken van sieraden, al dan niet voor de TV. Nou ja eigenlijk maak ik sieraden aan mijn bureau en ik kijk dan TV achter mijn computer. Lekker kopje thee erbij, zo moet ik de avondklok wel door kunnen komen!

Wilt u ook lekker aan de slag met sieraden maken en weet u niet waar u moet beginnen? We hebben onder klantenservice "aan de lag, inspiratie" een leuke gratis cursus online staan. Ook hebben we diverse leuke starterspakketten! Combineer dit bijvoorbeeld met een verrassingspakket en u kunt een hele poos voorruit! U krijgt vanzelf inspiratie en mist u toch nog iets? Wij zitten bij 't Kralenstulpje gewoon voor u klaar om uw nieuwe bestelling in te pakken of om uw vragen te beantwoorden. Ook s'avonds, alleen dan alleen per email info@kralenstulpje.nl
We doen altijd een leuk cadeautje bij uw bestelling in! Bestelt u iets wat niet door de brievenbus past? Dan krijgt u zowiezo twee vaatwastabletten en twee douchegels cadeau naast nog een andere kleine verrassing!

KORTING OP KRALEN

Profiteer dit weekend van 15% korting op je bestelling bij 't Kralenstulpje!

De code welke je hiervoor kunt gebruiken is: kralenstulpje15% en is geldig vanaf 12:00 uur vanmiddag.

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. Je kunt meteen zien dat de korting is verrekend wanneer je op het plusje hebt geklikt. Mocht je problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl  voordat je op de bestel knop drukt.
Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

NIEUWE ARTIKELEN BIJ KRALENSTULPJE.NL

We hebben de allerlaatste Be Charmed bedels ingekocht! Ze worden niet meer gemaakt. Ze mogen heel voordelig weg, prachtige kwaliteit! op = op! Klik op de afbeelding om er naar toe te gaan.

GEDENKHANGERS ~ MINI URN

Steeds meer kregen we de vraag of we ook herdenkingssieraden verkopen. Het kan namelijk heel erg fijn zijn om een geliefde overleden persoon van dichtbij te kunnen herdenken. Het liefst heb je je dierbaren zo dicht mogelijk bij je. Wij van ’t Kralenstulpje zijn heel erg fan van Half Edelstenen. Zo mooi als de natuur het doet, zo mooi kunnen mensen handen dit niet maken. Ook stralen edelstenen een positieve energie uit. Nu hebben wij besloten om deze prachtige mini urnen aan een ketting een te gaan bieden. Deze mini urnen zijn van half edelsteen, een natuursteen. In deze urnen is ruimte voor een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare overledene. Deze as kan van een geliefd persoon zijn maar dit kan ook van een huisdier zijn waar u een hechte band mee heeft gehad. U hoeft deze urn natuurlijk niet perse als ketting te dragen, U kunt hem ook een mooi plekje geven bijvoorbeeld in uw huis of aan een fotolijstje hangen.

De kleur of structuur kan iets afwijken van het voorbeeld aangezien het hier gaat om een natuurproduct. Er zit een schroefdopje op de urn en de as komt in een plastic flesje binnen in de steen.Klik op de afbeelding om ze allemaal te zien.
We hebben nu alleen nog de hangers, de hangers met ketting zijn nog onderweg vanuit onze leverancier in Griekenland.


TUTORIAL SIERADEN MAKEN

Er staan twee nieuwe Tutorials Online! Klik op de afbeeldingen om er naar toe te gaan!

     

Wat fijn om zoveel leuke reacties te krijgen van klanten via o.a. email en social media!

Ik hoop dat u het weer een leuke nieuwsbrief vond, bij deze alvast een heel fijn weekend toegewenst,
we maken er gewoon wat van toch?

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss